Advertorial

Happy 1st Birthday Althea!!

11:42 AM

Yeaa ini harinya.. dah lama bersabar nak update entri ni.. Today is 1st Althea Birthday!! Happy Birthday Althea.. Best betul kita yang sambut birthday Althea tapi orang lain yang dapat hadiah tau.. Terima kasih Althea Korea!! Semoga Althea terus maju dengan barangan penjagaan diri dan barangan make up serta kecantikan yang super awesome!! 

Mesti korang nak tahu kan apa Althea ni.. Ok Althea ni adalah sebuah laman web yang menjual barang penjagaan diri, make up dan kecantikan yang di jual dan dipost direct dari Korea tau. Kemahin dah jadi gangnam style semua ni. Siapa yang hantu make up ni memang boleh rambang mata masuk web Althea ni ok.. Mama sendiri pun banyak hari duk window shopping kat web Althea ni.. Best giler kot.. Nah ni laman web Althea tu.. korang terjah tau.. https://my.althea.kr/



Ingat tak mama pernah hint kat Facebook pasal box Pink dari Korea tu? Hahhh ni lah box pink tu!!! Teruja giler masa dah dapat box ni.. Jauh kot dia datang siap naik flight lagi hokey.. Yang bestnya mama dapat tebus barang Althea ni FREE jer... So pilih punya pilih mama ambik 6 barangan mekap. Ehh best betul sebab tak payah beli barangan mekap lagi... 

Pink Pink like my blog okey...

Hahh kita bukak pun box dalam pink lagi.. aduhhh cute sangat pink ni tauuuu

Sempena birthday Althea turn 1 mama siap dapat topi party & belon lagi.. 

Nak tengok apa yang mama beli.. hehehe of course la barangan make up. Ini pun tengok apa yang stok abis kita topupkan jer.. Nak beli benda lain takut tak terpakai so kita ambil jer barang apa yang yang sentiasa pakai.. hahahah.. padahal macam-macam barangan make up nak rembat tau!!!.. giler rambang mata mama kat website Althea ni.. 

Tadaa ni lah hasil mama rembat.. tak banyak pun 6 barang jer.. 

Kasi zoom skit.. 

Hasil rembatan di website Althea Korea
  1. Witch's Pouch | Foundation (SPF30 PA++) | RM38.00 | Link
  2. Missha | Under Eye Brightener | RM15.00 | Link
  3. Witch's Pouch | Love Me Blusher | RM41.00 | Link
  4. The SAEM | Eco Soul Kiss Button Lips | RM38.00 | Link
  5. It's My Brush & Puff | Its My Angel Foundation Brush | RM16.00 | Link
  6. It's My Brush & Puff | My Auto Lip Brush | RM4.00 | Link
Khas buat pembaca blog mama.. korang akan dapat kejutan dari Althea dengan setiap pembelian mana produk Althea pada hari ini 20 Julai 2016 dan korang akan layak dapat limited edition birthday box dan rajinkan join contest mana lah tahu korang bertuah dapat free goodies dari Althea. Tapi sementara stok masih ada yer.. Apa tunggu lagi cepat-cepat beli yer uolls.. 

Althea's Birthday Celebration 20th - 31st July, 2016
  • Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit
    For orders placed on 20/7 onwards. While stocks last.

  • Free Goodies for first 1,500 shoppers
    Full size beauty products. While stocks last. 

  • Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE!
    Rebate will be credited into your account. 

  • #AltheaTurns1 Instagram Contest
    - Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea! 
    - Prizes total worth KRW10,000,000 to be won.
    - Contest starts from 20th July - 15th August, 2016.
*Terms and conditions apply. Please refer to www.althea.kr and Althea Facebook for more information.


Love,
/>

You Might Also Like

10 Comments

  1. bestnyaaaaaaaaa...makeup2 ni is my thing now hahaha

    ReplyDelete
  2. Abis pantang nti bru nak kumpul mekap balik...huhuhu..

    P/S - Jue, maybank2u xpyh buat bru..still boleh guna mcm biasa..kad aje tukar.

    ReplyDelete
  3. singgah sini.. sempat juga beli tgh tunggu parcel :)

    ReplyDelete
  4. Hye Jueliza, this is Mira from Althea. We would like to thank you for joining in our Birthday Celebration. We hope you had fun shopping :)

    ReplyDelete
  5. nak tanya mcm mana payment dah dibuat dan suksess tp kat status order tu cancel tetibe even tak cancel pun

    ReplyDelete

Like us on Facebook