Blogger Review

Rambang Mata Shopping DI EZBuy

12:10 PM

Sapa sini kaki shopping online sila angkat mouse?? Yeahh sama macam mama lah.. Pantang kalo jumpa laman web yang menjual pelbagai barang murah. Memang satu jam boleh bertapa depan PC tau.. hihihi gigih sangat. Nak tahu kat mana laman web untuk shopping online dengan harga yang murah dan woww kena lah baca entri ni sampai habis okey!!!

Semalam mama ada shopping online di satu laman web ni.. Laman web yang mama maksudkan adalah ezbuy.my - EZbuy (dimiliki oleh EZBuy Holding Limited) merupakan pembekal perkhidmatan membeli belah dalam talian. EZbuy telah ditubuhkan semenjak tahun 2010 lagi dan  ia sangat terkenal dan popular di serata negara seperti Malaysia, Singapore, Australia, Thailand serta Indonesia. Yang mana kaki shopping boleh terjah laman web ni hokey!!!

Link EZbuy --- >  http://bit.ly/29FKAgo

Di EZbuy jugak menawarkan pelbagai kategori seperti dibawah ni. Hahh macam2 ada jual disini tau.. korang hanya gerakkan mouse atau guna jari anda untuk shopping jer.. Mudah sangat ni.. Yang penting tak payah nak bersesak-sesak kat luar dengan orang ramai. Yang bestnya shopping di EZbuy ni harga murah giler tau.. Sempena raya ni korang cepat-cepat la beli sebab ada 50% discount.. hahh mama boleh rambang mata shopping sini.. 

Kategori untuk barangan yang dijual di EZbuy. Macam-macam ada dan semuanya murah-murah giler!!!

Ehh sangat mudah la nak shopping sini.. korang ikut jer step by step kat laman web tu.. Kalau rasa macam ada sebarang pertanyaan boleh jer Live Chat dengan customer service EZbuy ni.. cepat dan pantas diaorang respon yer!!.. Kalau dah namanya beli online ni korang kena ada sedikit sabar jer untuk barang tu sampai depan rumah. Almaklum la barang ni semua dari Guangzhou China so ambil masa skit la untuk penghantaran ke Malaysia. Tapiiii jangan risau sebab ada kaedah penghantaran dengan harga yang berpatutan. Kaedah penghantaran di EZbuy ni seperti DHL Express, Priority Air, Economy Air, Special Air dan Sea. So korang boleh pilih nak yang mana nak cepat ada harga nya.. nak murah ada yang murah tapi kena tunggu lama lah.. heheheh.. Itu ditangan anda semua.. 

Barang yang mama shopping semalam.. Tak sabar nak main dengan mekap-mekap ni semua. Tunggu barang sampai mama update next entri yaaa.. tunggu tauuuuu


Hahh mama nak bagitau ni kalo korang register sekarang korang akan dapat extra RM15. Nak register nah korang tekan link ni --->  http://bit.ly/EzbuyRM15


Ada lagiiii khas untuk pembaca blog mama nak dapatkan diskaun 15% lagi untuk kos penghantaran korang boleh guna kod promo kat dalam blog mama ni yer 


 EZJUL15 
(Kod Promo sah sehingga 1 August 2016)


Apa tunggu lagi jom shopping barangan dengan harga murah di EZbuy. Untuk makluman lanjut boleh layari www.ezbuy.my


Love,
/>

You Might Also Like

8 Comments

  1. Bestnya. Kena control kalau nak shopping online nih. Kalau tak bley nipis poket dibuatnya.

    ReplyDelete
  2. Memang rambang mata..berpinar mata nk pilih barang...

    ReplyDelete
  3. Shopping online memang buat rambang mata. Main tick tick je semua kan, bila dah bayar baru nak senyum hahah

    ReplyDelete
  4. byknya shopping online..rambang mata uols

    ReplyDelete
  5. Wahhh, mcm nak kene p terjah jugaq ni :P

    ReplyDelete
  6. bahaya nih... tak blh tgk selalu2... kang ada yg terbeli kang

    ReplyDelete
  7. best kan, k lily amik masa 2 hari untuk pilih bebarang ni hauhauhaua

    ReplyDelete

Like us on Facebook