Advertorial

Harum Malam | Supplemen Makanan Khas Untuk Wanita Moden

1:46 PM

Walau dalam serba yang moden pada zaman sekarang, kebanyakkan wanita masih lagi menitik berat tentang supplemen tambahan khas dalam diri mereka. Di pasaran terdapat pelbagai supplemen moden yang bukannya dari herba terpilih. Jangan tak percaya kita boleh saja amalkan jamu seperti air tanpa perlu menutup hidung sambil makan. Sekarang dah moden kita hanya buka botol dan minum ajer. 

Mudah saja nak menjaga dalaman badan kita dari mencegah pelbagai penyakit. Selain itu, dengan mengamalkan supplemen dapat membantu menyihatkan badan. Korang pernah dengar HARUM MALAM? Kebarangkalian ada yang pernah ada yang tak pernah dengarkan. Ok meh sini mama citer skit. 


HARUM MALAM merupakan satu supplemen makanan tambahan khas untuk wanita moden yang dapat mewangikan tubuh sepanjang masa di samping berksesan semulajadi sebagai perapat. Ia juga turut membantu menyihatkan dan mencegah bau badan,  mencegah masalah dalaman wanita, memberi tenaga dan menambahkan stamina untuk aktiviti seharian. Harum Malam diadun dengan ekstrak herba lain seperti sireh, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, strawberi, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata, pueraria mirifica dan senna yang dapat mengatasi bau kurang enak dari tubuh badan kita. 

Tengok la betapa bagusnya Harum Malam ni dengan ramuan herba yang sebegitu. Jom kita tengok apa khasiat bahan-bahan yang terdapat di dalam Harum Malam :-
Sireh - mengawal serta mencegah masalah bau badan
Buah Tin - menyingkirkan keracunan (toksin), mencairkan kahak, mengurangkan batuk yang berpanjangan lantas melapangkan dada. Membersihkan hati dan jantung serta membersihkan lendir dalam usus
Kismis - menguatkan daya ingatan, mengubati penyakit lupa, mencerdaskan minda danmencerahkan mata
Madu - sebagai salah satu sumber makanan penting untuk menaga metabolisme tubuh
Goji - membantu memanjangkan umur, meningkatkan libido dan fungsi seksual, tidur nyenyak, meningkatkan sistem imun, meningkatkan kesuburan, menguatkan otot dan tulang, menguatkan daya ingatan, mengurangkan batuk dan membantu penghadaman.
Limau Purut - membunuh kuman disentri, kolera dan tifoid. Asid sitrik yang terkandung dalam limau ini berksesan menghilangkan lemak dan menguruskan badan, melegakan perut, melancarkan penghadaman
Pueraria Marifica - bagus untuk menegangkan kulit dan menghaluskan struktur kulit, mengurangkan garis-garis halus, menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri, menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak, melembutkan kulit yang kasar dan kering, merawat jerawat dari dalam, mencegah muka dan badan ditumbuhi jerawat
Kayu Serapat - mengetatkan otot rahim dan seluruh tubuh agar padat, melancarkan haid, awet muda,merawat keputihan dangatal pada miss v, menyihatkan rahim, mengaluskan kulit dan melambatkan menopause
Buah Delima - dapat membantu cirit-birit, sakit telinga, pandangan kabur, sakit gusi, kurang lawas penghadaman, membuang lemak dan juga mengeluarkan toksin dari badan
Manjakani - awet muda, merawat otot-otot dalam faraj, mengawal lendir dan lelehan dalam faraj serta nifas, menegangkan payudara, melawaskan buang air besar, menyinkirkan toksin dari tubuh
Pueraria Lobata - mengandungi estrogen untuk pembesaran dan ketegangan buah dada malah membuatkan kulit dan rambut yang lebih sihat
Senna - melangsingkan tubuh, mengurangi kolestrol, mengecilkan perut, peluntur lemak dalam tubuh bagi penderita obesiti

Kelebihan Harum Malam :-
  • Mengatasi masalah keputihan
  • Menghilangkan kegatalan dan masalahbau di Miss V
  • Mengetatkan, menegangkan dan merapatkan otot rahim
  • Memberi tenaga dan kecergasan
  • Membuang toksin di dalam badan
  • Melawaskan sistem pernghadaman
  • Melancarkan perjalanan dan kitaran hadi
  • Membuang angin di dalam badan
  • Mengurangkan masalah bau badan 
  • Menguatkan keinginan hubungan seksual
  • Anti penuaan dan mencantikkan bentuk badan
  • Membersar dan menegangkan payudara
  • Membentukkan punggung agar lebih montok
  • Membakar lemak yang berlebihan 
  • Mengawal berat badan
  • Mengempiskan perut buncit
  • Menyuburkan dan merapatkan pintu rahim
  • Menghalang jangkitan kulat dan virus
  • Memberi perlindungan antioksidan yang tinggi
  • Meningkatkan pengaliran darah yang membantu rangsangan seksual

Mudah saja untuk pengambilan Harum Malam ni. Hanya 1 sudu sebelum sarapan dan 1 sudu sebelum tidur. Cara yang paling terbaik adalah dimakan semasa perut masih kosong pada awal pagi dan dengan air kosong atau segelas jus buah-buahan. Kemudian, tunggu 20 - 30 minit sebelum makan sarapan pagi. Jika terlupa makan pada waktu pagi, maka boleh ambil 3 - 4 jam selepas makan dan biarkan 20 - 30 minit sebelum ambil makanan lain. 

Dan satu lagi diingatkan Harum Malam memang tidak sesuai untuk ibu mengandung macam mama ni yer. Walaupun Harum Malam diperbuat dari bahan makanan asli ia mungkin akan menyebabkan alahan, kerana tubuh wanita hamil amat sensetif. Ok yang lebih menarik lagi Harum Malam ni sesuai untuk ibu yang berpantang serta sedang menyusu anak. Ehh kang korang cakap hanya wanita yang dah kawin jer boleh makan. Tidak sama sekali. Harum Malam sangat sesuai dari anak dara umur 15 tahun ke atas.

Walau mama tak makan tapi kawan mama dah cuba produk ni memang terbaik. Yang paling menarik Harum Malam mewangikan badan dan memberikan tenaga serta tiada rasa letih sepanjang hari. Pendapat kawan mama sendiri cakap rasa macam ekstrak buah dan tak ada lah pelik sangat. So korang kena cuba ok!! Jom tengok testimoni yang lain.



Kalau korang nak dapatkan Harum Malam, please make sure korang beli yang ASLI tau. Ok sini mama bagi cara untuk mengenal Harum Malam ASLI atau TIRUAN. Caranya mudah sahaja korang kena scan logo hologram yang ada tulisan Malay Spices ok. Lebih detail boleh rujuk gambar di bawah ini.


Untuk Harga Harum Malam dengan kandungan botol 250 ml 

Semenanjung Malaysia : RM 33.00
Sabah / Sarawak : RM 39.00

* Untuk mendapatkan 4 botol Harum Malam dengan lebih murah boleh terjah website shop MoederHQ


Sebarang pertanyaan dan pembelian boleh terus hubungi Millennial Gen :-

Instagram : Harum Malam HQ
Telefon : 03-3358 5344 / 010-404 2769

Untuk sebarang pembelian melalui online boleh terus ke website www.moederhq.com


Love,
/>

You Might Also Like

9 Comments

  1. Best kan supplemen ni, memang membantu mengurangkan masalah keputihan.

    ReplyDelete
  2. Besttt Harum Malam ni.. Rasa pun sedap.. nyumnyumnyummm

    ReplyDelete
  3. waaa~ bnyknya kebaikan harum malam nie . =)

    salam kenal mama jue . Nadia dah follow , saya follower #468 ... hihihi muax =D

    ReplyDelete
  4. hai mamaJune singgah sini. pernah fiey minum ni best jg.

    ReplyDelete
  5. aku baru on balik makan ni..lama dah stop dulu

    ReplyDelete
  6. Baru hari ni makan. Macam nak displinkan diri amalkan makan ni. Sebab tergoda dengan testimoni dia. Hihi

    ReplyDelete
  7. wah lepas ni mesto vogue lah mama Jue.. Cantik dalaman dan luaran gtu..

    www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete

Like us on Facebook