Advertorial

Imaan Suci Cleansing Wipes | Tisu Terbaik Untuk Cuci Mekap Di Wajah

12:04 PM

Sebelum mama diperkenalkan dengan Imaan Suci Cleansing Wipes, memang mama guna baby wipes or cuci muka menggunakan sabun untuk menghilangkan mekap di wajah. Hehehe.. Since dah ada baby ni baby wipes hanya untuk kegunaan baby, mama tak leh gunakan lagi. Kekadang tu kalau sabun asyik terlupa jer nak bawa kalau keluar. Sekarang tak perlu risau lagi mama dah ada Imaan Suci Cleaning Wipes yang mampu cuci mekap di wajah dengan semudah ABC..


Memula mama dengar Imaan Suci Cleansing Wipes ni mama fikir mesti mahal. Uhukk tapi sebenarnya takder la mahal pun kira ok la dengan harga wipes ni. Yang bestnya mama guna wipes ni takder la melekit kat muka. Serius tau.. kalau guna brand yang biasa selalu macam melekit dan rasa gatal2 muka. Yang jenama Imaan ni serius best!! Korang patut cuba dan simpan sebagai tisu cuci mekap korang tau!!!

Kebaikkan Imaan Suci Cleansing Wipes ialah :-
  • suci tanpa akohol
  • harga mampu milik
  • pembuang solekan water proof dan tebal 
  • nipis dan mudah untuk dibawa kemana sahaja
  • fungsi 2 in 1 iaitu membersih dan menyegarkan serta sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuklah kulit sensetif
Nipis dan senang dibawa. Boleh simpan dalam handbag jer.

Ok mesti korang nak tahu harga kan. Harga murah jer uolls.. Mama pun kena beli stok lepas ni sangat senang kalau nak solat kat luar tak perlu nak bawak sabun dah. Mama hanya bawak Imaan Suci Cleansing Wipes jer. Mudah bukan. Ok harga detail di bawah yer.. 

Harga Imaan Suci Cleansing Wipes 

RM6.00 (Sepeket)
RM15.00 (3 Peket)
RM90.00 (Sekotak)

Hahh murah kan.. untuk dapatkan Imaan Suci Cleansing Wipes ini boleh hubungi agent yang tertera di bawah ni yer.. 




Telefon : 019 - 392 2261 (Zira)


Love,
/>

You Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook