Advertorial

Body Relaxation Dengan Calm Time Dari Tasneem Nature

1:08 PM

Semenjak lepas bersalin mama mengalami sedikit tekanan kemungkinan letih dengan menguruskan 3 orang anak dalam satu masa. Tambah pula lepas 20 hari mama sudah berpantang sendiri tanpa bantuan sesiapa dan mama agak kelam kabut dan sedikit tertekan. Kekadang rasa macam nak menangis, mengamuk dan sedikit stress dalam pantang macam ni. Tak elok kan tak pasal-pasal mama meroyan pulak dalam pantang. Kahkahkah. 

Satu hari mama dapat DM di Facebook dari kak Haridah Sahri dan beliau memperkenalkan Balm Calm Time untuk memberi ketenangan kepada seluruh badan. Untuk pengetahuan korang, balm ini adalah DIY dari beliau. So, mama akan cuba menggunakan balm ini mana lah tahu menjadi. 


Kak Haridah ada bagitau Balm Calm Time ini dapat memberikan keselesaan dalam diri serta mengurangkan tekanan. Selain daripada itu, Balm Calm Time ini juga dapat mengurangkan keletihan sepanjang hari. Dan yang lebih menarik Balm Calm ini juga dapat membantu anak lebih tenang jika anak meragam.

Hampir seminggu mama menggunakan Balm Calm Time ni memang mama akui mama sedikit rasa selesa dan boleh control mood stress dalam diri mama. Selalunya kalau mama stress dengan dedua hero yang lasak ni mama rasa nak mengamuk jugak. Hehehe almaklum la mama jenis takder kesabaran dalam diri. Dengan adanya Balm Calm Time ni dengan sedikit sapuan dapat menenangkan perasaan mama. Selain itu juga, Calm Time ini amat sesuai untuk menenangkan anak-anak dalam keadaan tantrum atau meragam.


Produk keluaran Tasneem Nature ini adalah selamat dan sesuai untuk semua peringkat umur dari newborn sehingga dewasa. Bahan-bahan yang digunakan dalam Balm Calm Time ini semuanya bahan semulajadi dan tiada bahan terlarang. 

Bahan-bahan terdapat dalam Balm Calm Time ini adalah :-
  • Tangerine
  • Orange
  • Ylang ylang
  • Patchouli
  • Northen Lights black spruce
  • Matricaria
  • Vetiver
  • Cistus
  • Bergamot
  • Cassia
  • Davana
Pihak Tasneem Nature telah mencipta balm ini dengan satu produk dari Young Living Essential Oil dan telah diadun dengan menggunakan minyak VCO kelapa dara, beeswax dan shea butter untuk menjadikan balm ini sangat natural dan sesuai untuk kulit serta ia 100% selamat bebas paraben.


Untuk penggunaannya Balm Calm Time ini agak mudah. Hanya sapu di tulang belakang, tapak kaki, pada nadi belakang telinga serta pergelangan tangan.

Selain daripada Balm Calm Time ini, turut terdapat CoughCold Time, Tummy Time dan Sleep Time. Setiap balm ini berharga RM29.00 sahaja. Untuk sebarang tempahan boleh tekan di SINI | Untuk menjadi agen dropship : http://tasneemnature.com/preorder/agen-dropship/

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi :

Facebook : Tasneem Nature 
Telefon : 013 - 291 1762


Love,
/>

You Might Also Like

3 Comments

Like us on Facebook