Blogger Review

Name Card Free Dari PixaJoy

4:57 PM

Korang nak tak card free dari PixaJoy. Mama ni bab free paling suka. hahaha sapa tak nak benda free tapi card ni memang free cuma bayar postage jer yer.. kang tetiba orang lain buat kenapa kena bayar postage tak pasal kang hentam mama.. hahaha.. 

Name card ni dah lama mama buat masa sebelum bersalin lagi.. sekarang baru nak update daa.. biasalah dah ada baby ni limited skit nak update + focus kat blog. kalau ada job blog yang ada due date kalut la buat.. hahahah :p time tu baru terhegeh-hegeh perah otak nak karang ayat.. yang mana press release senang la just copy paste.. yang takder press release ko kena la karang ayat sendiri.. 

Ok balik kepada pasal name card free tu.. macam mana nak dapat free mudah ajer uolls.. Setiap hari pihak Pixajoy akan buat 50 sets name card percuma. Setiap set ada 100 keping card nama yang lamination gitu.. So card ni memang tebal yer bukan yang nipis melayang tu tau!!

Apa yang perlu buat pergi ke laman web www.pixajoy.com.my/Grab-Free-Name-Card ;) kemudian korang kena ikut step dia tau.. 

  1. Grab a set of cards
  2. Select name card template
  3. Customise name card within 14 days
  4. Submit order
Term & conditions (Free Name Cards) :
  • Free name cards are only printed on 1 side
  • Once you have successfully grabbed a set of free name card, you are required to submit your design within 14 days
  • Shipping fees to West Malaysia are RM8.48 and East Malaysia are RM12.72
  • You may only order 100 pc per successful claim
  • You may only claim one (1) set of 100 pc name card one a month
Ni card mama.. yang ni mama buat lain skit sebab siap mama letak alamat rumah ok.. heheheh.. untuk card blogger dah ada banyak lagi.. 

Untuk maklumat lanjut & nak buat name card percuma boleh terjah :-



Love,
/>

You Might Also Like

8 Comments

  1. eh eh cita rasa sama hehe saya pilih design ni juga tapi dok design xabeh2 gi kihkihkih

    ReplyDelete
  2. Singgah tgok blog penuh. cantikkkkkkkkkkkkkk XD follow terus haaa

    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. saya pon dah tempah..by da way cantik blog baru ni..dah polow juga

    ReplyDelete
  4. Mek buat jugak jue tp skerat jalan. Nk byr pos tu tk jd --'

    ReplyDelete
  5. cantik template baru ni,
    de card personal lg senang nak promote kan..

    ReplyDelete

Like us on Facebook