Naik MRT Free Dari Sungai Buloh - Semantan - Sungai Buloh

5:47 PM

Heheheheh kemahin tajuk kan.. ni sebab MRT percuma selama sebulan mama dan anak beranak nak rasa la jugak.. Padahal malas tau nak pergi naik MRT ni mesti ramai orang.. paham-paham la anak2 tengah lasak lagilah jenuh peluh muka. So kemarin en papa ajak naik MRT katanya bawak anak2 jejalan. ok boleh ajer daripada duduk rumah asyik makan tido makan tido baik keluar peluhkan badan yer tak.. 

So we all terus dari Beranang ke Sungai Buloh.. naik dari sana ke Semantan dan patah balik ke Sungai Buloh. hahaha.. ok laju jugak la benda alah ni.. kejap jer tunggu train dalam 3 minit jer.. ok semua pakat perak jakun nak naik tren macam tak pernah naik khenn.. hahah benda baru dan free kena la rasa ok.. dah jom tengok gambar-gambar yang mama sempat snap..

Hahh ini dapat token untuk bebudak nak touch masuk.. kami orang tua guna mykad.. Free jer..

Tengok dedua budak ni dah peluh muka.. hahahha..


Perghh pening tengok map ni.. hahahha

Kami.. alaa qeisya dalam ring sling tak nampak.. malas plak mama nak bawak gopro sjcam tu.. hahahha

Ini budak nak keluar rumah siap bertepek gel rambut ohoiii katanya baru hensem & hipster.. cehh.. tengok kasut dia tu mama paling menci tauu tapi dia kenan kasut tu.. yarabbi hang tau tak tu kasut skinhead masa zaman2 mama dulu.. paling nyampah hokey!!

Ini papa dengan Qeram mata kemana ni.. hahahha pun boley lahhh

Tak larat berdiri duduk pulak.. anak2 kemahin kasut bagai.. apak depa kasut crocs jer muahahha.

asyik gambar depa jer kan.. mama dengan qeisya pun nak jugak.. qeisya macam biasa dia masuk ring sling mentido jer.. mana kesah dunia luar.. hahahah

Ohh cahaya sampai poles muka mama.. puihhh 

Tadaaa gambar berlima kami.. itu pun bebudak ni dah dapat tefon tak ingat apa dah.. 

Korang dah naik ker.. pergi la naik MRT tu kan free sebulan.. bila lagi nak merasa kan.. hahahah.. yang penting gambar naik MRT Free ni ada.. blogger harus kena selfie sampai lebam.. 


Love,
/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. Akak hari2 naik pergi balik keja...umah akak kat sungai buloh..senang x stress jammed

    ReplyDelete
  2. Belum try lagi.. Teringin juga nk mencuba.. 😀😀

    ReplyDelete

Like us on Facebook