Product Review

Milagro Coffee | Kopi Khas Untuk Merawat Pelbagai Penyakit

12:01 PM

Siapa pengemar minum kopi mesti suka akan bau kopi bukan. Dengan hanya minum kopi mampu merawat pelbagai penyakit. Kopi ini lain dari yang lain kerana Milagro Coffee merupakan kopi 7 dalam 1 kopi pra-campur yang dicampur dengan kualiti yang tinggi daripada kopi arabika dan robusta serta dipertingkatkan dengan beberapa ektrak herba khas seperti Tinospora Crispa, Halia, Lada Hitam dan Rock Salt. Dengan hasil gabungan daripada herba ini mampu merawat pelbagai penyakit dan juga meningkatkan sistem imun badan kita.


Herba utama yang digunakan dalam Milagro Coffee ini adalah Tinospora Crispa atau dikenali “Patawali” atau lebih mudah dipanggil “Akar Seruntun” Tinospora Crispa, Patawali atau Akar Seruntun ini telah digunakan oleh ramai pengamal traditional untuk merawat pelbagai rawatan seperti demam, tekanan darah tinggi, luka, cacing usus, jangkitan kuli dan juga hiperglisemia. Selain daripada itu, ia juga digunakan dalam merawat kencing manis dalam bentuk ektstrak akues disebabkan oleh kesan hipoglisemik yang boleh mengurangkan paras glukosa darah.


Minuman kopi ini amat disyorkan kerana kesan semulajadi insulin yang terdapat dalam Tinospora Crispa yang mampu meningkatkan Anti-Diabetis dan Anti Proliferatif. Khasiat yang lain ia menguatkan saraf dan sistem pertahanan tubuh badan serta mengembalikan tenaga dengan segera. Yang paling menarik kopi ini menyinkirkan toksin dalam badan dan juga melawaskan bagi orang yang mempunyai masalah pencernaan.

Antara testimoni yang berjaya hasil dari minum Milagro Coffee. Kopi yang sangat lazat dan berkhasiat untuk merawat pelbagai penyakit.
Pesakit kencing manis.
Boleh menguruskan badan

Dapat menyembuhkan kebas kaki dan tangan

Mama dah cuba.. Sedap uolls.. Mmm... Sedap Ekk..

Mama sendiri telah mencuba Milagro Coffee ini ternyata mama sangat rasa cergas dan tidak letih sepanjang hari. Tambah mama memang memerlukan tenaga kerana seawal pagi mama bangun uruskan anak-anak dan rumah sehingga malam. Dengan hanya 1 sachet sahaja mama kekal cergas sepanjang hari. Milagro Coffee ini sangat sesuai kepada semua orang dan sangat sesuai bagi ibu mengandung, ibu berpantang serta penghidap diabetes. Untuk pengetahuan semua, Milagro Coffee ini tidak mengandungi kafien kerana coffee ini mempunyai ekstrak halia dan ia sangat sesuai untuk sesiapa yang kerap mengalami migrain atau sakit kepala. 

Untuk dapatkan Milagro Coffee ini boleh hubungi nombor tertera di bawah. Harganya pula hanya RM55.00 sahaja untuk 1 kotak (20 Sachet)

Untuk sebarang pembelian dan pertanyaan mengenai Milagro Coffee Patawali boleh hubungi :

Email : milagrocoffeemalaysia@gmail.com
Telefon : 012-370 2676

Milagro Coffee sedang mencari stokis bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan peluang perniagaan bersama Milagro. Bagi yang berminat untuk menjana pendapatan serta keuntungan dengan Milagro Coffee boleh hubungi detail di atas.

Love,
/>

You Might Also Like

5 Comments

  1. zaza pun dah rasa coffee ni.. ada pahit sikit tp sedap :D

    ReplyDelete
  2. ala..tak minum kopi..tapi bagus yea..kopi bukan sebarang kopi tapi kopi penuh berkhasiat..cewahhh..hehe

    ReplyDelete
  3. Banyak sungguh produk kesihatan sekarang nih... Kita kena bijak memilih...

    ReplyDelete
  4. Sya peminat kopi...macam nk cuba.nak pulak dgar kata ada contest ye😯

    ReplyDelete

Like us on Facebook