Penangan Drama Korea!!

9:19 PM

Dah lama giler mama tak layan drama korea ni.. Last tengok masa zaman form 4 & 5 dedulu. Time tu drama korea yang best adalah Winter Sonata dan Autumn In My Heart. Hahahah ingat lagi beb!!! best giler hawau time tu sampai mama ma pun terlangut melayan citer korea. Kekekek.. Ingat lagi time tu bulan puasa.. Lepas sembahyang terawih 8 rakaat terus cabut balik sebab nak layan korea.. Yarabbi teringat balik nak tergelak. 

Masuk jer zaman study mama dah tak layan sebab dah takder masa.. Tambah dah kawin + ada anak ni lagi lah takder masa weh.. kalau tengok mau mama yang berdengkur dulu tau!!.. Adik mama si Jamilah dia giler korea.... pffffttt apa yang bestnya ntah.. nak kata hero hensem tu yer lah hensem tapi dek bahasa korea jadi tak berapa nak minat.. kalo running man tu lagi sumpah mama tak paham kebenda yang best sangat. mama tengok adik mama siap tergelak2 tapi mama tengok kebenda tak best pun.. apa yang lawaknya ntah.. hahahha

Ramai sangat orang duk update pasal korea kat FB ni.. Goblin la Lee Min Ho la.. apa nihhh.. almaklum la umah mama mana ada astro channel korea tu. Huhuhu.. Sekali tak boleh jadi kena google juga dan tengok online.. Tapi nak tengok yang citer dah habis boleh marathon terus tanpa non stop.. wakakak.. 

Memula mama layan kat pc.. sakit pinggang wokeh.. malam tu mama on lappy terus letak atas tilam.. 😋

So mama layan drama Legend of The Blue Sea.. Ya ampunnnn bestnya sebab hero hensem nak pengsan!! hahaha.. mama ni jenis layan kalo hero hensem + jalan citer cinta yang boleh buat engko anggau. wakakak.. Parah kalau dah tertengok drama korea ni sebab kena tengok sampai perabih.. bayangkan dalam 1 hari jer mama boleh layan drama tu sampai habis 20 episod. Wakaka tak tido malam beb!! rabak mata mama.. kekekeke.. 

Nah lappy pulak.. nasib bernyawa lagi walau berabuk!! wakakak...

Nampak tak Qeisya peneman mama tengok korea.. 

So far mama dah repeat citer Legend of The Blue Sea dah 2x.. wakakak.. try tengok Goblin tapiiii tak leh hadam la pulak.. menguap banyak kali + mama tak paham citer.. tengok 1st episod duk krik krik krik.. langkau episod 2 apasal ada hantuuuu pulak ni.. last2 tak nak tengok.. hahahha.. 

Hai la Lee Min Ho kekadang mama tukar nama dia jadi Lee Ho Min.. sesuka hati jer khennn mama ni.. Hensem sangat Lee Min Ho ni dah la cute.. dia nagis pun cute.. parohhhh parohhhh.. hahahhaa.. Kalau korang nak marathon drama Legend Of The Blue Sea korang leh terjah link mama bagi ni..



* Selamat Marathon dan selamat anggau sama Lee Min Ho.. Kerana drama korea la mama terlupa kejap nak tengok blog mama ni.. sampai mood swing la.. huhuhuhu

Love,

You Might Also Like

8 Comments

  1. Ana baru habis marathon last week citer ni. En suami pun sama layan. Hehe

    ReplyDelete
  2. perghh..dah 2x repeat...huhu..citer ni & Goblin tengok x hbs..

    ReplyDelete
  3. wahhh tenkiuuu ! tercari2 gak mana nk tgk

    ReplyDelete
  4. heheheh akak dh lama tak lyn cite korea yg drama...
    balik2 klu layan pun runningman ngn low of the jungle...
    drama korea klu nk lyn kene tgk dr ep 1... klu tak akak mcm lost gitu heheheh

    ReplyDelete
  5. I tgok cerita goblin nangis tau akak. Lagu Ost dia sedih.

    http://axlensa.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. Hai laaa....legend of d blue sea ni mmg best...lawak pun ada sbb pompuan tu bongek gila...hahahhaha....
    Nnt nak tgk.goblin plak

    ReplyDelete
  7. Alaaa nak tgk jugak Legend of the Blue Sea tuhhh.

    ReplyDelete
  8. kalau korea, sy suka mcm RunningMan, RoomMate camtu. pastu kalau drama yg jenis aksi mcm ghost, city hunter 😄

    ReplyDelete

Like us on Facebook