Family Day

Family Day @ Primula Beach Hotel | Day 2 - Malam Kenangan Terindah

9:14 PM

Untuk malam tu pulak mama ingatkan ada BBQ dan makan-makan jer. serius mama tak tahu langsung ada malam kenangan terindah ni siap ada cabutan bertuah + celebrate birthday bulan March. Patut la Qeram nagis-nagis cakap kata nak kek nak kek..

Mama pun pakai sempoi jer sebab ingat makan dan lepas tu naik tido jer sebab letih sangat. Sekali wahhh siap cabutan bertuah terus rasa tak letih hahaha.. Hadiah cabutan bertuah memang mama tak tahu langsung sebab adik-adik ipar yang buat semua. 

Homaihh ini macam meriah uolls.. 

Sporting kan cheff ni.. 

Happy besday to u.. happy besday to u.. Aikk Qeram yang bulan December pun adoooo.. Dia kalut la nak tiup lilin atas kek jugak.. hahahah

No cabutan bertuah mama dengan anak-anak.. kita tengok sapa bertuah kan.. Perasan tak no 77..

Tadaaaa ehhh lucky jugak rupanya.. ingatkan dah takder rezeki tauuuu.. No 3 ni memang luck!

7 adik beradik family dengan diapit oleh mak dan abah. 

Alhamdulillah hambik dapat 2 ketul smart tag ok.. memang dah cakap nak benda tu jer. Sekali masa adik ipar announce kata 4 hadiah terakhir tu adalah telefon dan juga tab memang wahhh sangat.. Hahah.. Dapat jugak seketul telefon Samsung Galaxy J5.. Rezeki birthday girl la yer..

Terima kasih kepada orang sponsor hotel, makan, hadiah cabutan bertuah. Terima kasih sesangat!! Semoga dimurahkan rezeki semuanya! Memang happening family day yang pertama kali diadakan untuk tahun ni. Harap-harap tahun hadapan ada lagi family day macam ni.. hehehe. Sayang semua..

Love,

You Might Also Like

3 Comments

Like us on Facebook