Amway

Review | G&H PROTECT+ Deodorant & Anti-Perspirant Roll-On

8:30 AM

Hai korang.. Ehh deodorant pun nak review... Hehehe biar la tapi kalau barang baik mesti kita akan kongsikan dengan kawan kan.. Sharing is caring gitu. Sebenarnya mama memang pengguna tegar deodorant Amway ni. Sebelum ni packaging dia lain wangi dia lain. tapi apa yang menariknya deodorant Amway ni adalah boleh menghilangkan bau badan. Serius wehhhh memang terbaik laa... tobat mama cakap tak mau guna yang lain.

Dijadikan cerita since deodorant ni habis mama tak sempat nak beli deodorant dekat Amway Petaling Jaya. Jauh kot dari Beranang ni. Nak beli online pun boleh tapi tak sempat2 jugak.. ehh shopping online menatang lain sempat. Hahah.. Lepas bersalin memang stock deodorant Amway terus habis tau. So guna jer lah jenama luar brand Nxxxx dan jenama2 yang lain.


Hmm memang mama dah agak pakai jer jenama yang entah apa-apa tu terus jadi bau badan sangat mama tak tahan!! Serius gggrrrrr tak seronok bau badan sendiri. Sebelum ni memang mama tak jadi gitu pun. Yang geram en papa tegur!! jebon tau... Last-last mama ajak en papa pergi Amway Petaling Jaya nak beli deodorant ni. Sekali beli terus 3 botol. Hambekkkk kauuuuu....

Deodorant ni memang best sebab memberi perlindungan sehingga 48 jam. Hahhh jangan tak caya pakai jer deodorant ni bau badan hilang wessss.. Tu yang mama nak sangat tu. kalau kita peluh takder bau yang sakit hidung. Amway cipta deodorant ni dengan ciri-ciri teknologi haruman eksklusif dan terbukti yang terbaik lah.

Sebotol deodorant ini berat dia 100 ml tapi jangan tak tahu yer boleh bertahan sehingga 6 bulan wehh.. Ada yang jenis pakai jimat boleh bertahan sampai setahun.. itu mama ma la dia boleh guna sehingga setahun... lama tu. Sebabnya deodorant ni tekstur dia pekat sekali kita sapu jer dah cukup. Pehtu pakai deodorant ni keti*k korang akan sentiasa kering!! Hahhh yang paling best giler dengan deodorant ni bau badan boleh hilang. Tak caya korang beli dan cuba!!! Memang recommended sangat weh!!!! 

Mama kalo benda yang sangat best guna dan sesuai dengan diri memang mama sharing habis dengan kawan-kawan yer.. Orang kata benda baik mestilah citer kat orang kan. Ok untuk sebotol 100ml deodorant Amway ni harganya RM38.80 jer. Mahal ker? Ok lah korang divide la dengan 6 bulan so jatuh setiap bulan RM6.50 jer. Dah benda baik macam ni beli tutup mata jer.. Hasilnya nahh kau boleh bukak keti*k dengan konpiden gituuuuu.. Hahaha...

Sesiapa nak beli boleh jer pergi beli dekat Amway Petaling Jaya atau kedai Amway yang berdekatan dengan korang yer. Nak beli dengan mama pun boleh jer. Korang roger jer!! Ok tu jer mama nak cerita.. Kot korang tak percaya harga dia boleh tengok SINI

Love,
/>

You Might Also Like

7 Comments

  1. deodorant amway ni mmg best kan mama jue.. dilah pun pakai.. boleh tahan lama berbulan2.. kadang2 sampai setahun pun boleh kannnn.. mmg jimat betul.. hehe..

    ReplyDelete
  2. mmg tgh cari deodorant camni..sbb ada masalah bau keti..haha..skrg tepek bedak je..

    ReplyDelete
  3. wah kena cari lah deodoran nie. nice review sis :)

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/07/perbezaan-ios-dan-android.html

    ReplyDelete
  4. murah paling penting hilang bau badan...aRz pun akan cari produk yang kekal wangi

    ReplyDelete
  5. kena cuba ni... tq for sharing!!

    ReplyDelete
  6. Selain alternatif nak hilangkan bau bdn dgn deodarant, boleh try makan suplemen alfafa, mmg bau badan hilang entah pergi ke mana. hehehe..

    ReplyDelete

Like us on Facebook