contest

Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka

10:00 PM

Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka | Hi korang semua, sempena bulan kemerdekaan pada bulan ini, Pokka Malaysia mengadakan satu peraduan sambutan Hari Kebangsaan. Wah menarik kan. Bagi pengemar kaki contest apa kata jom join Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka. Nak tahu lebih lanjut pasal peraduan ni kenalah baca entri ni sampai habis ok. 

Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka
Mesti semua pernah dengar air minuman jenama Pokka kan. Selain air Green Tea Pokka yang sedap tu turut terdapat air yang menjadi pilihan iaitu Melon Milk, Cookies & Cream dan juga Honey Lemon. Hahhh apa lagi yang mana selalu minum tu apa kata korang join peraduan yang mudah ni. Mana lah tahu rezeki korang dapat hadiah yang lumayan dari Pokka.

Untuk menyertai peraduan ini mudah sahaja. 
  1. Beli mana-mana produk Pokka bernilai minimun RM12 (resit tunggal) di Giant sahaja.
  2. Lengkapkan ayat atau slogan di bawah :                                                                                                                                                                                                                                                    "Asli lagi menyegarkan, itulah ______________!                                                                                                                                                                                                                                  Slogan kreatif mestilah tidak lebih daripada 50 patah perkataan. Sila simpan resit sebagai bukti pembelian untuk tujuan penembusan hadiah (sekiranya terpilih sebagai pemenang)
  3. Hantar penyertaan melalui :- 
  • Melalui Pos (boleh dapatkan borang penyertaan di Giant)
  • Melalui Whatsapp ambil gambar resit dengan jelas.
Whatsapp butir-butir di bawah dan lampirkan gambar resit ke 013-601 7211 :

Nama :
No. Kad Pengenalan :
No. Resit :


Hadiah-hadiah lumayan menanti para peserta dengan berjumlah RM10,500 untuk dimenangi!!

Hadiah Utama
Peti Sejuk Bernilai RM5,000 x 1 pemenang

Hadiah Kedua
Peti Sejuk Bernilai RM3,000 x 1 pemenang

Hadiah Ketiga
Ketuhar Stim Bernilai RM1,500 x 1 pemenang

Hadiah Saguhati
Baucar Giant Bernilai RM100 x 10 pemenang

Peraduan ini berlangsung dari 1 Ogos hingga 30 September 2017. Untuk terma & syarat boleh baca di Facebook Pokka. So, tunggu apa lagi jom join peraduan mudah ni mana lah tahu rezeki korang kan.

Untuk maklumat lanjut boleh layari : 

Website :

Facebook : 

Love,
/>

You Might Also Like

5 Comments

  1. Sedap air pokka ni. menarik hadiah² utk dimenangi. best ni.

    ReplyDelete
  2. belum pernah lagi try brand ni
    oklah nti iols terjah giant beli n masuk contest ni..adiah pun lumayan

    ReplyDelete
  3. Menariknya hadiah2 Tu.. polka sedap mama suka kopi dia tapi x boleh minum byk nanti pening

    ReplyDelete
  4. Uishhhh menariknya hadiah-hadiah yang ditawarkan tu!! rasa nak join ja mana tahu dapat peti ais satu ka hehe.

    ReplyDelete

Like us on Facebook