Lirik Lagu

Tergantung Sepi | Haqiem Rusli

6:13 AM

Tergantung Sepi | Haqiem Rusli - Kembali lagi lagu terbaru.. hahh gituuu padahal senang eden update blog dikala tak boleh tidur. Ok ni rasa lagu baru kotttt.. Ehhh mama pun bukan tahu sangat tapi kalo terrrrdengar memang ehh lagu baru ehh.. Dengar macam best jer boleh la layan telinga time drive. Yang sedap dengar tang chorus mencuba.. Sekali dengar oh Hafiz ada lagu baru ehh tajuk apa.. pulun la cari sebab tajuk tak tau kejadahnya. Yang tahu tang mencuba. ngek tak google tang mencuba bapak banyak la keluar mencuba macam2. Hahaha.. Sekali try search kat youtube hahhh lagu ni itu pun banyak kali dengar ehh bukan yang ni.. dah jumpa ohh lagu mamat Haqiem Rusli ni ker.. Ini lagu zaman anak-anak mama.. Kofkofkof.. Dah dah jom dengar lagu Tergantung Sepi dari Haqiem Rusli.


Lirik Lagu Tergantung Sepi | Haqiem Rusli

Cukup Disini perjalanan kita 
Menghukum Diri mendera hati ini 
Terhimpit Dengan suasana 

Berat Rasanya sukar diluahkan 
Bernafas Ragu menghembus pilu 
Perasaan Ini tergantung sepi 

Dibiarkan Begitu saja 
Terikat Namun tak bertali 
Mencuba Menyimpulkan mati 
Namun Terputus jua 

Berat Rasanya sukar diluahkan 
Bernafas Ragu menghembus pilu 
Perasaan Ini tergantung sepi 

Dibiarkan Begitu saja 
Terikat Namun tak bertali 
Mencuba Menyimpulkan mati 
Namun Terputus jua 

Disiksa Hati yang menagih 
Harapan Kasih yang menjauh 
Terpisah Dalam kekalutan 
Jiwa Yang digantung sepi 

Mencuba Mencuba menyimpulkan mati 

Dibiarkan Begitu saja 
Terikat Namun tak bertali 
Mencuba Menyimpulkan mati 
Namun Terputus jua 

Disiksa Hati yang menagih 
Harapan Kasih yang menjauh 
Terpisah Dalam kekalutan Jiwa 
Yang tergantung sepi 

Mencuba Mencuba menyimpulkan mati 
Jiwa Yang tergantung sepi


Love,
/>

You Might Also Like

2 Comments

Like us on Facebook