Lirik Lagu

Kasih | Hyper Act

10:46 PM

Hahhh korang tengah mabuk kepayang kan tengok drama Titian Cinta ni.. udah tak payah nak nipu mama tahu petang tadi korang tengok siap senyum renyeh-renyeh kan.. eleeehh jangan nak menipu yerk.. hahahah mama pun terenyeh2. nasib en papa takder kang tak pepasai dia tunjai kepala mama.. wakakak.. heyyy tak sabar pulak nak tengok sampai habis citer ni. Abang Zul Aripin ni memang hebat la berlakon.. buat semua wanita cayaq dengan dia.. dia ni senyum senget pun dah hensem.. kahkahkah.. Giler betul penangan drama ni.. Qebal kata mama ni asyik citer ni jer.. dah jangan kacau mama nak layan 28 episod jer.. hahahaha.. Dah layan plak lagu ni pun best jugak.. hahahaha

Kasih | Hyper Act
Merenung jauh mendengarkan kata hati
Mengharap kasih sentuhan jiwa nan suci
Dan ku... merenung ke dalam dirimu

Ingin memaut pada harapan

Dirimu menghamburkan kata-kata duka
Hati membeku mendinginkan suasana
Dan kau... akan masih terus ku tunggu
Walau... ia hiris hatiku

Oh kasih...
Benarkah itu yang kau inginkan
Ataupun ia hanyalah kata-kata
Tidakkah dikau mengerti
Betapa hancurnya hati ini

Bersama sepi ku utuskan rasa rindu
Airmata gugur jiwa tiada berkata
Dirimu hilang tak mungkin berganti
Hanya kesuraman menanti

Hahhh time ni kan korang senyum sorang2.. hahahah.. 😝

Oh kasih...
Benarkah itu yang kau inginkan
Ataupun ia hanyalah kata-kata
Tidakkah dikau mengerti
Betapa hancurnya hati ini

Oh kasih...
Benarkah itu yang kau inginkan
Ataupun ia hanyalah kata-kata
Yang kau simpulkan menjadi
Nada benci menepis cinta...

Harapan yang tiada kau duga
Sinar kasih dariku yang tulus suci
Tidakkah dikau mengerti
Betapa hancurnya hati ini...


Love,
/>

You Might Also Like

3 Comments

  1. hahahaha~ terok !! sampai ke entri blog masuk nye ni haa..

    ReplyDelete
  2. Hahaha mmg senyum sorang2 masa ni.mula2 xsuka btol cara dia layan aisy ni kan.. skrg comel plak tgk dorang

    ReplyDelete
  3. bilik mana nk tido..bilik sana...bilik sini ...hahaha ending smlm adoi tp aisy kena lawan jgn bg muka haha

    ReplyDelete

Like us on Facebook