Lirik Lagu

Sumpah Cintaku | Asfan Shah

1:09 AM

Sumpah Cintaku | Asfan Shah - Heyyy mama tahu korang mesti suka lagu ni sebab drama Titian Cinta tengah hot kat TV3 kan.. memula mama tak nak layan.. sebab kalau layan ni lah jadinya berebut tv dengan anak-anak. Siap warning kul 7 - 8 malam tv ni mama punya. korang jangan kacauuuu.. hahhahaha.. tengok kejap jer ritu tu pun episod 6 dah kot.. haishhh cari online last-last marathon dari 1st episod la.. wehhh besttt.. hahaha dek kerana Zul Arifin ni terus mama falling in love dengan dia lah.. walau jambang kofkofkof.. hensem kan abang sado ni.. lantak la orang kata berlakun tak keluar suara.. tapi mama sukaaaa.. aaawwww.. en papa kata mama kalau dah mula layan drama ni siap la mesti dia nak beli novel tu.. hahh tahu pun en papa ni.. sekarang mama suka pulak dengar lagu OST dia.. beshh.. jom aaarrr layan lagu Sumpah Cintaku | Asfan Shah.

Sumpah Cintaku | Asfan Shah 
Disaat Saling mengenali

Ku Tahu cinta mu memanggil
Dalam Perasaan yang tak kau dengari

Lambaian Mu di dalam mimpi
Bayangan Senyum bidadari
Indah Segenap rasa tak terbagi

Belah Lah jasad ku tirai kenangan ku
Pasti Akan kau jumpa api cinta menyala

Hingga Akhir nafas ini
Sayang Sampai akhir pasti
Cinta Ku tersimpul mati
Di Syurga tetap kau ku nanti
Sumpah Cintaku hanya padamu

Disaat Saling mengenali
Ku Tahu cinta mu memanggil
Dalam Perasaan yang tak kau dengari
Belah Lah jasad ku tirai kenangan ku
Pasti Akan kau jumpa api cinta menyala

Hingga Akhir nafas ini
Sayang Sampai akhir pasti
Cinta Tak bisa berganti
Sumpah Ku hanya kau disisi

Genggam Tanganmu yang suci
Sampai Rambutku memutih
Cinta Ku tersimpul mati
Di Syurga tetap kau ku nanti


Hingga Akhir nafas ini
Sayang Sampai akhir pasti
Cinta Tak bisa berganti
Sumpah Ku hanya kau disisi

Genggam Tanganmu yang suci
Sampai Rambutku memutih
Cinta Ku tersimpul mati
Di Syurga tetap kau ku nanti

Sumpah Cintaku hanya padamu
Sumpah Cintaku hanya padamu

Hingga Akhir nafas ini
Sayang Sampai akhir pasti
Cinta Tak bisa berganti
Sumpah Ku hanya kau disisi

Genggam Tanganmu yang suci
Sampai Rambutku memutih
Cinta Ku tersimpul mati
Di Syurga tetap kau ku nanti

Sumpah Cintaku hanya padamu
Sumpah Cintaku hanya padamu


Love,
/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. suka OST drama ni..sedap lagunya..sakit hati ngan harris..smua ni slh sofea..sian aisy

    ReplyDelete
  2. Memang best juga layan citer ni dengan lagunya semua best. Pengarah Heykal memang pandai main emosi

    ReplyDelete
  3. Bukan kata lagu je i suka kak...
    hero pun i suka juga..kekeke

    ReplyDelete
  4. x tgk pun cite ni..x sempat..

    ReplyDelete

Like us on Facebook