Iqeisya Haqriena

Happy Birthday Iqeisya Haqriena

2:44 PM

Kemarin tanggal 3 Oktober 2017 Iqeisya Haqriena dah setahun. wowott.. cepatkan.. rasa sat sangat la pulak. tetiba dah setahun. Alhamdulillah Qeisya dah boleh jalan masa 11 bulan. tapi dia nak berkaki ayam. hahaha kalau suruh pakai kasut dia akan duduk belek kasut tu.. sabar jer lah.. Kalau cukup setahun ni biasalah memang kena pergi klinik untuk injection setahun. Untuk setahun ni kena injection MMR 2.. Selagi tak habis cucuk mama kena la bawak dia pergi cucuk kan.. 

Qeisya masa sebulan berisi jer.. sekarang dah lasak kecik jer.. mama tok kata body perempuan kecik la.. mama hang ni memang risau.. anak kecik pun risau.. berat tak naik sangat pun risau.. 

Comel kan.. dah lama tak masuk ring sling ni.. dia punya lasak dushhh asyik nak keluar jer.. tp senang dalam ring sling takder la kena dukung sangat kan.. kalau lelama boleh rebeh bahu mama.. 

Perkembangan Qeisya so far Alhamdulillah dia sihat dan aktif sangat. Cuma berat la naik skit jer.. berat dia hanya 7.6 kilo.. panjang 71 cm. kira masih dalam line graf dia lah.. tapi biasa la kalau orang tengok Qeisya alaaa keciknya.. nampak dalam gambar besar.. sob sob sob.. sedih mama.. tapi mama ok jer.. kang berat sangat jenuh plak dukung kan.. hahaha tak pepasal lengan jadi sado. Malam tu dah janji dengan anak-anak nak makan kek. Nak beli sebiji kang tak abis.. so makan 4 slices cukup lah..

4 slice kek.. yummy mama makan hat oreo cheese cake.. sedap!!!

Budak tak sabar nak makan kek.. hahah bagi rasa skit jerr..

Sedapnya Qeisya makan kek.. 

Seronok kan anak2 sekarang. Asal setahun jer dapat hadiah.. hehehe memula nak beli rantai kaki.. tapi kang budak ni lasak.. dia plak tak leh tengok apa ada kat badan dia.. jenis nak masuk mulut.. risau pulak so mama order kitchen hack Ikea dari kawan facebook. Nak beli yang Ikea punya telan air liur mahai sangat.. Yang hack pun jadi lah.. Hahahah.. Anak perempuan kan beli la tempat masak gini bagi dia main, tapi macam mama yang kenan ni hahahaha

Comei kan.. pandai tukang ni hack barang2 Ikea dan jadikan kitchen macam ni. 

Heheh Qeisya masak apa tu... seronok la dia bukak pintu dapo dia. hehehe 

Happy Birthday Qeisya.. Jadi anak yang baik. mama, papa, abang Qebal & Qeram sayang Qeisya. Jangan merap sangat. hehehe.. Be a good girl sayang.. Love u sayang..

Love,
/>

You Might Also Like

5 Comments

  1. happy birthday Qeisya..kejap je dh sethn kn..pasni anakdara tu terror masak ikut mamanye la dpt adiah masak2 tu

    ReplyDelete
  2. Omeynyaa hadiahhhh qeisya, teringin nak mainan gittew. Btw happy birthday qiesya! Semoga menjadi anak yang solehah dan dapat berbakti dengan family nanti

    ReplyDelete
  3. Comelnyaa dia. Happy birthday Qiesya. Kejapnyaa dah setahun :)

    ReplyDelete

Like us on Facebook