Astro

Preview FREE ASTRO 48 Jam

11:42 AM

Hi korang salam hujung minggu.. Tak tahu nak update apa sebenarnya tengah rungsing anak dara mama ni demam la pulak.. Tapi memang la 2,3 hari ni panas membahang lain machiam.. mama sendiri pun berpeluh-peluh.. tambah budak kecik kan lagi lah.. ni pun bukan keluar mana lagi ni dah rasa membahang matahari macam atas kepala.. ok ok panas kat sana lagi panas.. insof kejap.. 

Balik pada tajuk kat atas.. mama nak bagitau sapa ada Astro tapi takder channel Movies yang 411, 412 dan sewaktu dengannya.. hahah ni mama la sebab mama guna astro paling murah.. RM21.20 jer.. hehehe.. ni nak bagitau kalau korang nak dapatkan preview free Movies Astro boleh request yer.. Tapi untuk preview ni hanya 6 bulan sekali. heyyy benda free apa lagi kan kita ambik jer.. Cara-cara dia senang sahaja.. Tengok step kat bawah ni yer.. 

Tekan 200 dekat remote Astro. tunggu sampai keluar gambar kat bawah ni

 Kemudian tekan PURCHASE

Tekan VIEW ALL PACKS

Scroll cari Movies tekan scroll kanan macam dalam gambar tu. Kemudian tekan butang kuning Preview kat remote Astro korang

Keluar macam ni. korang ambik fon ikut step yang dia bagi ni ok.

Lepas dah send msg tu akan dapat msg dari Astro macam ni.. 

Hahhh apa lagi selamat mencuba.. ni lebih 48 jam takder Astro cut lagi pun so layankan jer.. hahahah Sharing is caring...  Untuk yang dah ada channel Movies tu tak payah la request yer.. 

Love,
/>

You Might Also Like

6 Comments

  1. Kita guna njoi je..hehe.. mmg xdptla tgk free channel promo ni..

    ReplyDelete
  2. akak dh buat mam jue,,, jd... hehe... thanks for sharing....

    ReplyDelete
  3. Super pack apa yg ada siaran 411 smua tu ya

    ReplyDelete
  4. Super pack apa yg ada siaran 411 smua tu ya

    ReplyDelete
  5. Alarh. Cx njoinje hahahaa mesti tak boleh kan? Hihi

    ReplyDelete

Like us on Facebook