Happy New Year 2018

3:09 PM

Happy New Year 2018

Hi korang.. apa azam tahun baru kali ni? Mama memang tak pernah ada.. Hehehe. semoga diberi kesihatan berpanjangan jer hahh.. Sekejap jer dah nak masuk 3 tahun mama fulltime housewife dan juga blogger. Tahun 2018 lagi bertambah-tambah busy dengan anak sekolah pagi dan petang. Abang Qebal dah darjah 3 dan Qeram darjah 1. Memang penuh cabaran jugak ni. Huhuhu.. 

Kerja mama pun makin busy la jadi mak supir. Pagi 7.30 hantar ke sekolah kafa, 10.45 ambik dari kafa.. balik rehat, makan dan siap untuk sekolah pulak. kul 1 hantar sekolah kebangsaan, petang karang 6.30 ambil balik sekolah. Qeisya lah peneman mama ke hulu ke hilir. Heheheh.. mau semput mama macam ni.


Qeisya pun dah nak masuk 1 tahun 3 bulan. Alhamdulillah dia pun masih susu sepenuhnya.. Rezeki dia masih ada.. cuma lasak dia perghh boleh tahan wohh.. nampak kecik gitu tau.. memanjat nombor 1.. kalah abang-abang dia.. 4 Jan ni nak kena pergi check up lagi. kena cucuk ker kena timbang ntah lah.. tak ingat dah.. 

Untuk blog MamaJue ni harap lepas ni banyak la rezeki collaboration dengan client besar di luar sana. Amin.. Mama pun dah list down nak beli apa dengan hasil duit blogging. yehaaa.. Semoga mama berjaya.. 

Love,
/>

You Might Also Like

9 Comments

  1. Happy new year 2018.. Smoga apa yg di impikan dipermudahkan..aaminn

    ReplyDelete
  2. Happy new year 2018...
    semoga segala wishlist tertunai....

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru dari mama . semoga bertambah sukses tahun ni. rutin supir kita pun dah bermula kan haha

    ReplyDelete
  4. happy new year kak! good luck utk tahun 2018!

    ReplyDelete
  5. Happy New Year Jue, semoga tahun nie lebih baik dari tahun sebelumnya.. aamiin ya rabb..

    ReplyDelete
  6. Happy new year!! Nanti jenguklh blog saya...
    Puterihaifa7.blogspot.my

    ReplyDelete
  7. Happy new year mama jue moga lebih sado hehehehe

    ReplyDelete
  8. Insyaallah, Aamiin.. selamat tahun baru sis.

    ReplyDelete

Like us on Facebook