Lirik Lagu

Lirik Lagu Surat Cinta Untuk Starla | Virgoun

12:04 AM

Yehaa bertemu lagi dengan lirik lagu. Hehehe. Ada lagu best mesti lah kena update kan kofkofkof.. banyak kali dengar lagu ni tapi tak ambik peduli pun. Ni pun sebab tengok Anugerah Meletop Lopak tu baru lah tahu tajuk lagu dan penyanyi dia. So korang pun tau kan penyanyi dia dari Indonesia. Sedap pulak suara dia. Hehehe.. lagu ni lirik dia menyentuh hati sangat.. kemahin mama nih.. tapi betul la korang dengar bait-bait lirik dia best kan.. Dah pergi dengar lagu ni cepat Surat Cinta Untuk Starla | Virgoun 

Surat Cinta Untuk Starla | Virgoun 
Ku tuliskan kenangan tentang
Caraku menemukan dirimu
Tentang apa yang membuatku mudah
Berikan hatiku padamu

Takkan habis sejuta lagu
Untuk menceritakan cantikmu
Kan teramat panjang puisi
tuk menyuratkan cinta ini

Telah habis sudah cinta ini
Tak lagi tersisa untuk dunia
Karena telah ku habiskan
Sisa cintaku hanya untukmu

Aku pernah berpikir tentang
Hidupku tanpa ada dirimu
Dapatkah lebih indah dari
Yang ku jalani sampai kini

Aku s'lalu bermimpi tentang
Indah hari tua bersamamu
Tetap cantik rambut panjangmu
Meskipun nanti tak hitam lagi

Bila habis sudah waktu ini
Tak lagi berpijak pada dunia
Telah aku habiskan sisa hidupku
Hanya untukmu

Dan t'lah habis sudah cinta ini
Tak lagi tersisa untuk dunia
Karena telah ku habiskan
Sisa cintaku hanya untukmu
Untukmu
Hidup dan matiku..

Bila musim berganti
Sampai waktu terhenti
Walau dunia membenci
Ku kan tetap disini

Bila habis sudah waktu ini
Tak lagi berpijak pada dunia
Kelah aku habiskan
sisa hidupku hanya untukmu

Karena tlah ku habiskan
Sisa cintaku hanya untukmu


Love,
/>

You Might Also Like

8 Comments

  1. suka lagu ni ..tp tk kenal penyanyinya..mmg kenal ms tgk anugerah meletop...best kn lagu ni hehe

    ReplyDelete
  2. Bukan lagu je sedap ... Kak Alin siap skodeng kehidupan dorang ni dan kagum.

    ReplyDelete
  3. akak lagu ni buat kita sebak tau, tetiba bergenang air mata deep sangat lirik dia.

    ReplyDelete
  4. Nora suka sangat lagu ni... muzik dia and lirik dia uh uh best wooo

    ReplyDelete
  5. akak pun suka lagu nih, mmg sangat menyentuh hati

    akak siap google cari psl lagu ni masa mula2 jth cinta ngn lagu nih....
    lagu ni di tulis utk anak dia, anak penyanyi tuh, klu tak silap akak.... mmg puitis lah liriknya

    ReplyDelete
  6. ehh ehh femes betul lagu ni.. Seb bek x terjebak.. Haha..

    ReplyDelete
  7. suka gila lagu ni!!sama!!sebab lirik selamat dah update kat blog padahal sebelum ni mana pernah update entry lirik lagu...Hahahahha

    ReplyDelete

Like us on Facebook