Blogger Review

Kekal Sihat & Cantik Dengan BioXcellent W.Line Fiber & Colla W.Diamond

10:08 AM

Kekal Sihat & Cantik Dengan BioXcellent W.Line Fiber & Colla W.Diamond | Siapa sini tak nak cantikkan? Semua wanita nak cantik, nak kurus dan nak sihat termasuklah mama sendiri tau. Tambah lepas puasa dan raya rasa diri ni memang dah tak sempat jaga diri terutama kulit wajah dan juga badan. Fuhhh jangan tak tahu badan dah start mengembang dek sebab tak kawal pemakanan dan kulit wajah pun sama kusam serta berjerawat. Jadi mama wajib mengambil supplement dari BioXcellent W.Line Fiber dan Colla W.Diamond.


Dua produk yang sangat best dari BioXcellent iaitu W.Line Fiber dan Colla W.Diamond adalah sejenis minum campuran botani untuk menguruskan badan serta mencantikkan kulit wajah seseorang. Dengan sebotol setiap produk tersebut untuk pengambilan selama 30 hari. Hanya minum pada setiap malam dan memperbanyakkan minum air kosong bagi mencepatkan kesan pengambilan produk BioXcellent ini. 


BioXcellent W.Line Fiber merupakan produk untuk detox dan pencerahan kulit wajah serta badan. Sebotol ini mampu memberikan kesan optimum kepada badan di mana ia mampu memberikan banyak khasiat seperti melancarkan sistem pencernaan. Selain itu, badan akan rasa ringan dan lebih bertenaga setiap hari. Ia juga mampu membuang lemak dan toksin dahulu yang sudah lama "tinggal" didalam badan dan merangsang penyerapan nutrien baik di dalam tubuh. 

Paling mama suka air BioXcellent W.Line Fiber ni membuang bahan buangan yang terkumpul didalam usus besar yang menyebabkan kenaikkan berat badan kita serta dalam masa yang sama mampu mengempiskan perut dan mengecilkan pinggang. Disamping menguruskan badan produk W.Line Fiber ini juga dapat mencerahkan kulit seluruh badan.


Antara bahan-bahan yang terdapat dalam BioXcellent W.Line Fiber ini adalah dari :-
  • Ekstrak Jus Epal
  • Maltodekstrin
  • Fruktos
  • Acacis Gum
  • Ekstrak Campuran Sayur dan Buah
  • Ekstrak Jus Nenas
  • Ekstrak Timun
  • Ekstrak Bayam
  • Ekstrak Jus Lemon
  • Ekstrak Jus Betik
  • Ekstrak Lobak Merah
  • Ekstrak Jus Mangga
  • Trikalsium Fosfat
  • Asid Sitrik


Cara pengambilan BioXcellent W.Line Fiber

Campurkan 1 skop (20 gram) ke dalam 200ml / 250 ml air suam, kacau / goncang sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan. Minum air yang secukupnya sepanjang hari untuk kesan yang terbaik. 

Bagi yang ingin mengambil air supplement ini hanya dari umur 15 tahun ke atas. Tiada pantang larang cuma memperbanyakkan minum air 3-4 liter sehari untuk kesan yang cepat. Cuba elakkan kafien, susu dan kurangkan gula.

Harga BioXcellent W.Line Fiber

RM66.00 [700 gram] untuk 30 hari

[Review Mama]

Sejujurnya mama tak berapa suka air BioXcellent W.Line Fiber dibancuh dengan air suam sebab rasa dia memang susah sedikit nak telan. Tapi kalau bancuh dengan air sejuk memang laju jer mama telan sebab rasa dia macam air sayur dan masam-masam sikit. Heheheh. So korang punya pendapat mama tak sure lah sebab mama is okey jer kalau minum air campuran begini dan warna dia memang hijau pekat. Mama ambil air ni pada waktu malam sebelum tidur dan sebelah pagi mama akan minum air kosong sebanyak yang mungkin untuk kesan yang optimum.

Yang bestnya bangun jer sebelah pagi memang mama akan melawat tandas dulu. Fuhh melawaskan betul tau kira habis la buang toksin yang terdapat dalam usus ni. Perut rasa kempis jer dengan air fiber ni. Selain itu, dengan pengambilan air fiber ni dapat mencerahkan kulit mama yang tak berapa nak cerah ni tau. Ehh satu advantage la kan dah la nak kurus lepas tu kulit jadi cerah pulak. Best berganda-ganda uolls. 


BioXcellent Colla W.Diamond adalah minum campuran botani dari strawberry, pomegranate, collagen peptide dan astaxanthin yang memberikan kesan cepat seawal 7 hari dan dapat dirasai selepas 24 jam untuk kulit lebih cerah, anjal, gebu dan lembap. Selain itu mampu mengecutkan jerawat di wajah, muka tidak kering dan badan rasa segar dan bertenaga apabila selepas bangun dari tidur. Sebotol BioXcellent Colla W.Diamond untuk sebulan pengambilan. 

Ramuan BioXcellent Colla W.Diamond seperti :-
  • Serbuk Jus Strawberi
  • Fruktos
  • Maltodekstrin
  • Serbuk Jus Buah Delima
  • Gum Arabic
  • Asid Sitrik
  • Perisa Blueberi
  • Trikalsium Fosfat
  • Kolagen Peptida
  • Pewarna Oren
  • Vitamin C
  • Astaxanthin
  • Serbuk Omega 3

Kelebihan BioXcellent W.Diamond :-
  • Membaik pulih struktur kulit
  • Kulit lebih cerah, anjal, gebu dan lembap
  • Mengurangkan garisan halus dan kedutan
  • Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
  • Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam
  • Melindungi dari sinaran UV, radikan bebas dan pencemaran
  • Mencantikkan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
  • Meningkatkan penghasilan SUSU IBU
  • Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
  • Mengatasi masalah lenguh badan
  • Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit
Cara Pengambilan BioXcellent Colla W.Diamond

Campurkan 1 skop (20 gram) ke dalam 200 ml / 250 ml air suam, kacau / goncang sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan. Minum air secukupnya sepanjang hari untuk kesan yang terbaik. 

Jika anda menyusu, sedang mengambil ubat, hamil atau kemungkinan hamil atau ada alahan, sila rujuk kepada doktor atau penasihat perubatan sebelum mengambil sebarang makanan tambahan.

Harga BioXcellent Colla W.Diamond

RM66.00 [700 gram] untuk 30 hari



[Review Mama]

Ok air BioXcellent Colla W.Diamond ni pun sama mama tak boleh minum dengan air suam. Hahah tekak mama memang minum air sejuk jer. Bancuh dengan air sejuk memang laju jer mama minum. Rasa air ni campuran berry dan rasa oren skit memang bagus air ni untuk kulit wajah. Sepatutnya pengambilan air BioXcellent Colla W.Diamond ini pada waktu malam. Kiranya malam ni ambil W.Line Fiber dan esok malamnya Colla W.Diamond tapi mama tukar yang W.Line Fiber sebelah malam dan paginya pulak Colla W.Diamond. 

Mama suka dengan Colla W.Diamond ni sebab cepat mengecutkan jerawat dan kulit muka jadi lembap jer. Almaklum la kulit muka mama kering. Yang mama perasan penghasilan susu ibu pun bertambah dan breast rasa berat jer. Kalau Qeisya minum susu dia suka minum lama-lama sebab susu akan jadi sedap apa yang kita minum. Bukan sahaja kulit kita jer cantik malah anak yang minum susu ibu bertambah cantik kulit dia. Sangat bagus la umur macam mama wajib mengambil collagen seperti ini untuk dapatkan kulit yang cantik. 


Seriously mama love love sangat dengan dua produk BioXcellent iaitu W.Line Fiber dan juga Colla W.Diamond. Yer umur semakin meningkat ni mama kenalah menjaga kesihatan badan dan wajah untuk kekal sihat, bertenaga dan cantik setiap hari. Dengan dua produk ini mampu bagi mama kekal cergas dan cantik serta harga produk BioXcellent ini sangat berbaloi untuk amalkan setiap bulan. Bagi yang ingin beli produk BioXcellent ini boleh dapatkan di farmasi Watsons seluruh Malaysia. 

Untuk maklumat lanjut dan pertanyaan boleh layari :-


Love,
/>

You Might Also Like

2 Comments

Like us on Facebook