planner

PLANNER 2019 Custom Made From PIXAJOY

7:12 PM

PLANNER 2019 Custom Made From PIXAJOY | Hi korang dah buat persiapan untuk 2019 ke belum? Yeahh mama bab persiapan memang zero. Hukhuk yang siap buat persiapan hanyalah Planner 2019 jer. hahaha. Kali ni mama tak beli yang dah siap tu. Sebab tak pernah tulis penuh semua ruang pun. So kali ni mama beli Planner 2019 yang custom made punya. Hahh jangan tak tahu siap kita boleh design letak gambar sendiri. Hahahah. terpampang la gambar mama depan tu. Dah jom tengok planner custom made yang mama buat dekat Pixajoy. 

Front page. Nak penuh muka mama. kofkofkof. Ini main rembat gambar dalam phone jer

Untuk second page mama letak gambar family.

Detail personal. tepi tu boleh letak gambar lagi. puas cari gambar family yang elok-elok

Menariknya planner note custom made ni dia tak macam planner yang warna-warni dekat pasaran. Coz planner ni warna black & white jer. So simple. Ohh lupa untuk cover planner ni pun hardcover so memang tebal. Untuk bahagian dalam planner ni ada reference calendars, yearly planner, planner month, telephone & address, important dates dan notes.






Mama suka jenis planner ada nota garis-garis macam ni sebab boleh tulis benda penting. Macam mama sebagai blogger memang mama tulis ruangan ni untuk job bulanan dan payments yang mama dapat. Hehehe kena tulis weh kang mama lupa sebab takut mama terlupa nak buat job tu nanti. Macam tahun ni mama ada 2 buku satu planner satu lagi buku untuk blogging. Dah sampai 2 buku kan rasa leceh jer. Hehehe. untuk tahun depan senang 1 buku macam-macam mama boleh tulis tau. Yeahh mama suka tak sabar nak tulis planner untuk tahun 2019.

Cover belakang

Harga mama beli planner ni RM12.90. Murah kan.. itu pun beli time sale. Kalau time tak sale RM29.90 hehehe. Tapi untuk penghantaran kena charge RM8.00. Ala murah la tu bagi mama. Kalau korang nak custom made planner siap letak muka korang penuh buku tu boleh jer terjah website Pixajoy ok. Hahh kalau korang nak beli nah kod voucher TAKENOTE , masukkan masa shopping cart dan korang akan dapat RM17.94 sahaja.  

Untuk maklumat lanjut boleh layari :-

Website : www.pixajoy.com.my

Love,
/>

You Might Also Like

3 Comments

  1. Saya pun dah siap siap planner untuk tahun depan jue tapi print sendiri je hahaha

    ReplyDelete
  2. lawa giler planner uols ni
    cantik header depan love sgt hoi

    ReplyDelete
  3. Best kan bila ada planner book sendr..baru kita buat kerja teratur sikit. Murni tunggu vendor hosptl ni bagi jer..selalunya setiap tahun mesti dapat 2-3 planner book

    ReplyDelete

Like us on Facebook