Tayar Alza Pancit..

9:30 PM

Hampir setahun Alza dengan aku.. Dan hari ni tayar keta aku pancit.. sob sob sob.. tu pun en papa yang perasan.. aku memang tak perasan.. dah hampir 2 minggu aku jarang drive.. nasib la dekat kedai tayar dengan umah aku.. ingatkan kurang angin sekali g kedai kata tayar ni pancit daaa.. 

Apek ni dah sengetkan alza aku.. 

Tediaaa pestime tengok terpelohong.. muhahaha

Paku yang pertama... panjangnya.. 

Paku ke 2.. adehhh sabar jer la.. 

* Sebelum keluar umah pagi tadi dah kecoh dengan botol perfume pecah & cari tudung botol avent tak jumpa.. keluar2 tgk tayar keta plak pancit.. dugaan betui hari ni... 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

1 Comments

  1. Nanti nak cari tayar pulak, cuba website http://mytayar.com

    Ada banyak kedai di kawasan Lembah Klang yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan termasuk GST, tayar dan lain2 seperti yang dinyatakan mengikut kategori. Tiada ruang akan ditipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website. 

    Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar. 

    Kita akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai bila kerja dah siap.

    Cara jimat, mudah dan telus untuk membeli tayar.

    ReplyDelete

Like us on Facebook