11.12.13

8:52 AM

Nak taip entri tengah blur nak letak tajuk apa.. tetiba baru teringat hari ni 11.12.13.. cantik kan nombor ni.. lepas ni dah tak ada tarikh macam ni lagi.. so aku nak abadikan dalam blog ni.. ecehh ayat apa ni.. hehehhe.. lemau plak pagi ni.. semalam memang awal la tido.. kul 10 aku rasa.. anak2 kul 12 tak tido lagi.. aku terjaga dengar bebudak ni duk layan upin ipin lagi..ggggrrrrr geram betui.. memang kena jeritan tarzan la tengah2 malam macam ni.. saja bikin mama panazzz jer... sekali jerit terus Qebal shutdown laptop.. yang adik plak tak mau lena.. marah skit melalak nagis.. manja sungguh la.. 

Bangun pagi ni aku rajin skit sebab aku masak nasi goreng cili padi.. rasa macam dah lama jer tak masak.. buat dapo cantik2 tapi tak masak.. hehehhe.. kena control makan kit.. tapi tak control pun makan kat luar.. bedasah jer.. weeeee

Nasi Goreng Cili Padi.. tak pedas la sangat sebab kang en papa komplen pedas.. 

Hari ni g keje rasa heaven sangat sebabnya jalan tak jammed.. hehehhe suka suka suka.. ^_____^ muka aku pun ada ceria lah... hehehhe..

Kann ceria jer.. ini semua poyoooooo

Ehh hari ni Che Ta kawin.. heheheh bukan main kan aku ni.. nak tengok gambar depa yang over tu.. tettttt

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

3 Comments

Like us on Facebook