First Time Dapat CPUV

9:37 AM

Assalamualaikum semua.. Dah hari Jumaat.. cepat kan.. Rasa syok plak pagi ni sebabnya tadi check kat Nuffnang tengok2 ada CPUV yang credited ok.. fuhhh pestime beb.. sebab sebelum ni memang kosong kosong kosong jer.. yang belambak CPC.. itu aku sendiri yang klik.. hahahhaha... ^_____^

Xaxis #0140... Ehh macam best plak ada CPUV yang credited ke blog ni.. hahhaha 

Tq yer Encik Nuffnang... rasa macam semangat lagi nak update blog.. padahal aku berblog ni sesaja jer nak menyimpan kat sini.. takder plak nak menambah pendapatan pun.. tapi best jugak kalo dah orang bagi duit kan kan kan... 

Happy weekend u olls... ehh jom g Big Bad Wolf kat Mines tu.. sesapa terjumpa tu tegur la yer.. ramai orang kan takut tak perasan.. duk nampak buku jer.. hahahhaha

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

7 Comments

  1. Tq tq.. 4 tahun baru lekat seketui...

    ReplyDelete
  2. best nya.. aku tak dpt pon.. verangan nak dpt..nak update pon tak nyenyempat

    ReplyDelete
  3. pestime ni.. jakun sat.. hahahahah..

    ReplyDelete
  4. Hahaha... samalah kita. Terkejut kejap. Kot nn ni silap bagi CPUV ke apa? Itu baru satu, kalau dpt lebih drp satu mahunya saya terpengsan pulak :D

    ReplyDelete
  5. tahniah... saya pun baru dapat 2... tp tula.. x rajin plak nk tulis entri.. rajin baca ajer..

    ReplyDelete
  6. keep on berusaha untuk mendapatkan lebih byk cpuv hihi

    ReplyDelete

Like us on Facebook