MC Berdua Tapi....

2:00 PM

Kemarin aku dengan en papa MC.. serius tak larat ok.. aku dengan sakit perut.. en papa sampai nak demam gara2 keje hari Sabtu & Ahad berturut2.. sian en papa.. aku pun kesian jugak sebab berulang pergi toilet.. kalo macam ni hari2 mau kuruih.. kohkohkoh.. tapi aku sesakit perut ni bukan jenis duduk umah laa. keje nak berjalan kejenya.. pehtu kelam kabut la cari toilet.. huhhh memalukan.. tp nak buat macam mana kan mesti kena melawat toilet jugak.. hahhahaha.. lepas dapat MC kat klinik Pusrawi tu.. aku ajak en papa jom g jejalan.. bosan la duk umah.. asyik buat wayang jer.. hahahhaha.. so aku ajak en papa g Mines.. kalo dah keluar macam ni kira dating la kan sebab without kiddos.. ngeeeee.. kalo bebudak ni ada memang pakat penat la duk berkejaran dengan depa.. (*____*)

Lepas ambik MC, kami g cari makan dulu.. tu memang benda wajib.. tapi aku terjumpa orang jual putu mayam kat Semenyih tu.. so aku makan jer putu mayam ni dalam keta.. memang terbaik.. tapi orang kata gula tu tak betui.. gula merah ka perang ka aku bantai jer makan.. jenis tak kenai gula apa!!!.. 

Sedap tau.. last makan masa peknen Iqbal aku rasa.. yang pasti ni melayu buat.. heheheh

Kami teruih g Mines.. sesampai sana jejalan round dulu.. nak tengok wayang mcm takder mood.. pehtu kami g food court kasi isi perut dulu.. aku dengan en papa rasa nak makan Sizzling yee mee.. fuhh terangkat.. patut ler aku sakit perut lagi sebab makan cili padi.. hohoho... 

Sedap kan.. kan... :p

Lepas tu aku g kedai Skiva.. erkkk maybe perempuan tau apa kedai Skiva ni.. lelaki tak payah ambik tau kot.. ngeeeee yang pasti aku suka Skiva ni dari muda belia lagi sampai la ke anak 2.. yang lain tak suka pakai... hahhh kantoi menantang apa.. hahahhaha.. yang ladies sssshhhhhh diam2 sudah...

Yeaa akhirnya jumpa butik Skiva ni.. lepas ni selalu g kedai ni lah... 

Habis window shopping kekdahnya.. en papa ajak keluar dr Mines.. kunun nak g karok.. tapi aku dah sakit perut mana ada hati nak karok beb.. kang berulang g toilet.. giler.. tak mo tak mo... 

Ehhh tak sabar nak g Big Bad Wolf nanti.. yeaaa beli buku.....

Sambung balik ayat atas.. kami pergi Jusco la.. dah aku tak nak g karok.. so kalo duduk dalam Jusco tu ada la toilet kan.. tak gaduh nak berlari g jejauh.. apa daa aku ni.. entri kali ni banyak plak aku citer toilet toilet toilet jer.... hehehhehe.. Lupakan pasai tu.. so bosan tak tau nak buat apa.. kami g tengok wayang.. ngeee macam biasa la.. sakit2 bleh lagi tengok wayang tau... :p 

Dah tak tahu tengok citer apa.. so layankan jer la citer ustaz, mu tunggu aku datang. boleh ler.. 

Hahh ini memang pengaruh TV paling kuat ok... kunun beli ni nak bagi putih.. ok kita sapu seluruh badan.. hahahha... :p

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

5 Comments

  1. Zaki.. hahahah macam sihat tapi dah kena daulat dek doctor tau.. padan muka kami.. ahakkk

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan kak Jue, knp tuh asyik g toilet jer? kehkeh.. bestlah ambil MC dgn En.Suami, sekali dapat dating daa :P

    ReplyDelete
  3. Hahaha...sempat gi berdating tu lepas amik MC. Big Bad Wolf ni mmg teruja nak pergi tapi tak tahulah budak berdua tu nak ditinggalkan dengan siapa. Nak bawa sekali, memangnya tak larat.

    ReplyDelete

Like us on Facebook