UOTT Ladies Crew

8:57 AM

Petang kemarin aku ada pergi gathering UOTT Ladies Crew dekat Satey Kajang Hj Samuri. Ini 2nd time la aku join.. 1st dulu aku pergi masa AGTT Putrajaya.. Korang jangan tanya aku apa maksud tu.. aku ni bukan tahu sangat apa TT tu.. aku rasa Teh Tarik kot.. heheheh kalo salah ampun yer.. ini adalah club keta aku la.. My Alza Owner Club a.k.a MAOC.. no aku sendiri pun kekadang aku lupa.. MAOC 2654 rasanya.. see aku memang tak berapa ingat.. masa join dulu sebab aku nak sticker n no ahli.. join2 ni aku pemalu.. hekhekhek.. tetapi dah kenal diaorang semua.. ok semuanya rock & terbaik la.. hehehhe.. 

Ini Abyz & Kak Lyn... 

Ramai jugak hadir.. tp ada jugak ramai yang tak hadir.. huhuhu

Ini Kak Moon Pardi.. Jauh dia mai ni.. 

Biasa la acara makan2 sembang2...

Sambut besday dari bulan 10 - 12...

^_____^

Cute jer... heheheh..

Baju Ladies Crew baru dapat.. Bila nak rasmi tak tau..

Sebelum balik kita kasi snap dulu.. ini pun Kak Yong & Nurol dah balik.. 

Semuanya rock & happening... Sayang korang ketat2... 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

2 Comments

Like us on Facebook