USB Pink

2:00 PM

Ini kali ke 3 aku tukar usb cable.. yang original pak samsung dah jahanam gara2 dak Qeram dia charge dirinya.. *dia isap usb tu ler... so dah rosak tak dapat charge... ggggrrrr.. nasib la ada USB cable yang beli kat MilkADeal tu.. tapi itu pun dah nampak wayar2 kat dalam.. tunggu masa nak jahanam la tu.. last week aku kena beli jugak.. tengok dekat livingsocial ada.. so apa lagi aku grab cepat2.. biasala kalo aku dah beli of course la kaler PINK.. aku kan suka kaler ni.. tak PINK mesti RED.. dua kaler tu jer jadi pujaan hati aku.. tapi aku rasa more to PINK la.. bajet cute!!! ^____^

Hope bertahan la yer USB Cable.. jangan buat perangai....

Korang giler PINK tak macam aku????

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

5 Comments

  1. Warna fav kita sama la..color purple pun suka jugak! =D

    ReplyDelete
  2. Hahaha...dia charge diri dia sendiri. Kalau mcm tu better jgn beli biru, nanti abislah. Itu kaler budak lelaki kan tu. Saya takdalah fanatik sgt tentang kaler favorite ni tapi bila ambil aje, hijau. Ambil aje, hijau...tak tahu kenapa!

    ReplyDelete
  3. farah.. heheh mesti la kaler pink2 ni suweet sangat

    ReplyDelete
  4. mummy kalo asyik ambik kaler hijau tu mesti suka kaler ijau la.. hahahha... heheh dia charge diri dia.. tu yg berat

    ReplyDelete

Like us on Facebook