Baju Raya Kami 2014

8:45 AM

# Entry ni untuk simpanan aku dalam blog ni.. kalo tak suka tengok sila klik X di belah kanan anda.. terima kasih

Finally, baju raya dah siap prepare.. pheww... aku ni suka sedondonkan dari apak nyer hingga anak beranak.. ngehh bukan main kan.. senang nanti kalo g beraya mana anak2. tu hahh semua sama kaler.. heheheh... biasanya hari raya pertama dan ke 2 aku memang pakai baju kurung lah.. untuk en papa & anak2 mesti lah baju melayu.. mai hari ke 2 jer en papa & anak2 dah pakai jeans n tshirt.. aku pun masuk raya ke 3 & 4 jeans & blouse la... tapi baju tu aku bleh buat g keje jer.. sempoi kan.. guna raya boleh guna g kerja boleh.. jimat.. beli setahun sekali jer.. ^_____^

Baju Raya Hari Pertama.. Tema Pink

Baju Raya Hari Kedua.. Tema Merah

Baju Raya Hari Ke 3.. Tema Baby Blue

Baju Raya Hari Ke 4.. Tema Orange

Hari ni orang2 intech kitchen datang pasang wall cabinet.. tapi daku & en papa kena kerja... harapkan ibu ct jer la tlg tengok2 kan.. uhukk.. balik ni tengok dapo dah transform... wess belum packing bag baju lagi.. hishhh nak balik ker tak nak ni en papa tanya.. kang kemas nanti macam nak balik setahun jer.. tengok la.. 

Korang dah settle baju2 raya??

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

10 Comments

  1. err..aku takde baju raya thn nie..kitaorg pakai je baju thn lepas..

    ReplyDelete
  2. wah!dah siap dah semua bju raya yea..nieyl dah beli..tapi x cuci..x gosok lagi..huhu~sume dlm paper bag shopping lagi..haha

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah settle dah semua :)

    ReplyDelete
  4. comel2 semuaaaa.... meriah raye jue ...auwww...

    Salam Aidilfitri dari lieyalatif & co.

    Pohon maaf zahir dan batin….

    Moga syawal dirai meriah dan diberkati….

    ReplyDelete
  5. wah, bestnya.. erm.. ja tahun x sempat kot nk sedondon.. insya allah.. raya tahun depan akan diusahakan...

    ReplyDelete
  6. Waduhhh siap tema bagai. Bestnya.

    Baju Raya Kak Azie tak siap!

    ReplyDelete
  7. sedondon meriah raya ek..biasanya persiapan lebih utk ank2 je la kan.. ;p

    ReplyDelete
  8. amboi.. siap semua... selamat hari raya ok..

    ReplyDelete

Like us on Facebook