Kerana Terpaksa Aku Relakan

8:36 AM

Dah citer ni aku langut.. sebabnya buka posa tv duk terbukak kan.. so dah tertengok.. punya la dulu cakap aku tak nak tengok sebab dah banyak citer aku tengok.. dengan citer Temptation la.. kusinero cinta la.. dah ini citer ni plak.. huwaa siap bagitau kat Aiza.. i tak nak tengok citer ni.. cukup2 la.. lepas sahur tadi aku tak tido sebabnya nak tengok citer temptation hat episod kemarin.. after abis citer tu saja la google cari.. dengg kat tonton kena beli plak.. google lagi cari kat mana leh tengok so aku terjumpa satu web ni.. yehaa this week marathon la tengok citer ni... sekarang dah episod 22.. jenuh la baru tengok episod 1 pagi tadi.. phewww.. nasib ada pak stimix kat umah.. lepas ni Qebal jangan kaco lappy mama.. mama nak marathon tengok citer ni plak.. hahahha...

Sebab terjatuh hati dengan hero hensem ni.. ahakkk...

Novel yer.. nanti daku g beli eh... ^____^

Kalo korang nak marathon macam aku ni korang leh tengok di SINI... Selamat bermarathon.. hehehe... Pesanan khidmat masyarakat dari aku jangan tertengok satu citer kang dah nak kena follow.. erkk bleh unfollow tak?? -____-

4#Menu Berbuka hari ke 4 ~ Daging masak blackpaper & Telur dadar ~ 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

7 Comments

  1. anum.. last2 episod baru gigih nak tengok.. kan dah kena marathon 1st episod..

    ReplyDelete
  2. Memang dah terjebak. Tapi smalam sedih sket ah. Sian indah :-(

    ReplyDelete
  3. kan fiza.. dah terjebak semenjak start posa ni.. adeh.. dah nak abis rasanya ni

    ReplyDelete
  4. huhu~nieyl episode satu dah kat depan tv dah kak..siap pegang kuat remote tv kat tangan nie..takut berlaku rampasan..hahaha~gler mmg layan..sbb nieyl rasa KTAR nie die punyer feel lain sgt..kite leh rasa apa yang indah tuh rasa..even smlm indah tuh menangis..nieyl pun ikut nangis..hahaa~

    ReplyDelete
  5. niely.. sebab tak mo layan memula akak ni keja balik lambat keje.. satgi sakit hati tak tgk.. ni gara2 buka posa tv duk bukak.. dah tertengok.. haru nak marathon balik dari episod 1 ni.. hahahha

    ReplyDelete
  6. Mula-mula tengok la ni dah tak mengikuti episod lagi. Bulan puasa ni kalau ada masa sementara menunggu nak berbuka, tengok jugalah mana sempat.

    ReplyDelete

Like us on Facebook