Cermin Ini Menipu

9:03 AM

Pagi Jumaat semalam aku dah try test baju tshirt company untuk tahun 2014.. sebelum ni aku selalu ambik size lelaki la M macam tu tapi ntah tahun ni tersilap ambik L plak.. sekali pakai hambek besaqnya.. terus tukar ke size perempuan size XL la.. haiyaa XL pun kalo dah size perempuan cutting kecik & pendek plak.. bedasah ler daripada nak pakai baju besaq melabang.. nak tukar size M semua dah abis stok.. ggggrrrrr tensen.... >_____<

Aku memang takder konpiden la nak pakai size baju perempuan ni sebab jenis cutting perempuan korang tau la camner kan.. kat lengan pun dah kecik.. hahahaha.. nampak sangat lengan besaq.. kuikuikui semalam pkai pun kena pakai inner lengan.. nampak plak lengan.. aku tahu pakai inner ni tak elok jugak yer paham.. jangan bagi syarahan agama kat aku yer.. 

Aku post la selfie kat group STG kak aku sebab semua pakat post selfie kan.. hahah kak aku kata... Jaja selim melim.. hahaha jangan percaya itu gambar.. cermin itu menipu seh.. kalo betul leh selim melim macam ni haku suka giler.. time tu korang leh dengki sama haku hehhh..... tapi nan hadoooo.. hahahhaha.. 

Selim la sangat ehh.. phuiii... cermin ni penipu jer... kuikuikui...

Hari ni stay kat umah jer... en papa ada cleaning day kat HQ.. Qeram still panas tapi macam tak demam jer siap kul 3 pagi tak tido semalam duk layan kartun.. hai anak oii macam2 la kome nyer ferangai kan.... 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

4 Comments

Like us on Facebook