Dinner Semalam

8:30 AM

Mood tengah weng hari ni.. ngantuk sungguh.. kerja pun banyak.. ehhh pasal bank reconciliation pun tak settle lagi pasai 3 kupang tu.. harus kena carik hari ni jugak.. client dah banyak chase payment ni.. hahhh serabut.. so nak tak nak settlekan minggu ni jugak.. bulan ni la lambat giler issue cheque payment.. pengsan...

Dinner semalam.. cucur udang, kuah kacang yang kakak aku buat & teh o panas.. cukup kenyang kami anak beranak.. yang syok tengok Qeram makan.. dia sumbat seketul seketul dalam mulut dia sampai kembung pipi.. hehhehe...

Buat cucuq udang ni udang terlebih.. sedap la makan.. kalo buat juai rugik.. heheheh.. siap kena warning dengan en papa sila buat kecik2 jangan buat besaq2 macam puan yang buat.. hakhakhak...

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook