Iqram Haqimi

Iqram Haqimi..

1:36 PM

Mama asyik citer pasal abang Iqbal Haiqal.. takder plak citer pasal Iqram kan.. sian dia.. kadang2 dak comei ni geram tau rasa nak peluk cium jer dia ni.. Qeram ni banyak bercakap.. tapi tengah melasak la.. mama penat skit dengan dia.. tapi paling tak menahan kalo dia kena marah dia reyau & lari masuk dalam bilik.. alaaa tomeinya.. hahahah macam anak perempuan pulak.. nampak jer kasar, buas tapi dalam hati ada taman.. hehehehe.. Qeram qeram.. 

Sekarang ni aku kalo nak dukung dia memang aku surrender la.. phewww borat semangat sungguh.. berat macam batu hahahha kalo dia mai tindih badan mama adehh rasa lenguh sungguh.. tapi kalo dia minum susu dia lah juara.. kalo mengamuk dia lah juara amukkan.. hahahha.. bertuah betui Qeram ni tau... bab susu mama paling suka sebab dia minum berpek2.. tak macam abang dia.. susah makan.. ini tolak batu kayu jer ni.. semua bedal.. 

Qeram ni dia peramah nak bercakap jer kerjanya.. sampai tak paham apa.. cakap bahasa german dia lah.. kalo 123 ok la ABC pun dah boleh.. nak cakap pasal lain ntah apa la dia cakap.. nanti dia boleh la kan cakap macam abang dia tu.. jenuh pulak mama nak layan.. hehhehe... kartun paling suka rasanya semua la upin ipin, peppa pig, barney & friends.. semua la dia tengok.. tapi nampak jer berani lasak macam ni tapi Qeram ni takut tau.. asal dengar mixer lari jer.. hehehhe.. dan yang paling dia suka adalah citer ultraman mebius.. asal dengar lagu jepun tu dia pun ikut jugak.. tapi cara dia lah... pehtu dia eeyahh mama dia macam ultraman buat kat dinasour tu.. ingat mama ni dinasour gamaknya.. hahahha... 

Qeram suka duduk depan dengan mama.. dah penuh riba nak oii... tak muat dah.. cmner nak ada adik macam ni.. nak himpit dengan mama jer...

Dah suka dengan camera.. asal nak selfie dia yang hover tau...

Eksyen betul.. dengan rayban letak kat dahi dia.. comei... macam mama dia dak?

Ini selfie senyum tak hengat sampai tutup mata.. hahahha

Pantang betui dengan stereng.. nak tekan hon jer...

Mama & Qeram bergaya dengan rayban masing2.. Qebal dah cemuih nak selfie.. dia siap cakap ishh asyik2 nak tangkap gambar.. huhuhuhu

Hahhhh citer dia jer.. gambar ni nak simpan dalam blog sebab nak delete dalam phone.. dah penuh memori.. tak tau mana nak save dah.. so save la dalam blog ni kan.. ok daaaa

Finally bank reconciliation office dah tally.. yepiii 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

6 Comments

  1. Singgah dari segmen url blog kak mia.
    Jom singgah blog mommy Irra => irrayyan.com
    done follow sini ^^

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen "Senarai URL blog Mia Liana

    jemput singgah blog Wawa - KLIK

    ReplyDelete
  3. hahaha.. comelnya anak.. tak sabar pulak nak kahwin ni..hehee

    ReplyDelete
  4. cutenya.. hihi, salam kenal..

    selamat hari raya

    ReplyDelete
  5. Amboiii...bergaya betul ngan cermin mata hitam tu ☺

    ReplyDelete

Like us on Facebook