Makan-Makan Penutup Raya

1:45 PM

Tahun ni takder buat open2 house.. sebab kebajetan takder.. heheheh macam tahun lepas.. leh tgk kat SINI.. meriah sungguh sampai tak terlayan n food semua abis.. heheheh.. tahun ni memang takder buat sebab dah perabih buat dapur.. insyaAllah nak buat besday party kat Qeram hujung tahun ni.. doakan mama banyak duit.. hahahah... 

Tahun ni sapa ada nak datang baru masak.. so baru masak orang datang.. ehhh boleh gitu.. hehehe mana2 lah.. sebab aku ni bukan la terror sangat masak yer dak.. 2 minggu lepas adik ipar datang.. time tu aku masak mee bandung & nasi daging.. abis uolls... minggu lepas family aku datang kakak aku masak laksa sarawak.. kali ni aku masa nasi lemak & bihun tomyam.. alhamdulillah abis... lega mama tau.. tak abis nayooooo... 

Nasi lemak.. 

Bihun tom yam... hat ni abg Faizal & Syafiq pulun makan.. heheheh 

Air sarsaparilla.. senang bancuh dalam bekas comel ni.. nak air ambik sndiri.. ahakk leh gitu..

Thanks kepada yang sudi datang.. tak panggil banyak pun dalam 4 or 5 keluarga jer.. nasi lemak aku masak 6 pot & bihun celur 1 bungkus jer.. sapa nak datang leh jer bagitau mama.. insyaAllah mama leh masak.. tapi inform awai lah.. kang mai terkejut tak dan nak masak tau... 

Ehh dah habis raya sebulan kan.. dah takder open house kan.. yea leh stop makan manyak2.. ehh belum lagi Jumaat ni ada dinner plak.. punggah naik lagi la badan.. hukhukhuk

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

8 Comments

Like us on Facebook