Terjebak Tukar Patern Tudung Lagi....

1:45 PM

Ketika aku menaip entri ini aku tengah duk kenyang tahap macam ular sawa.. adeh.. en papa beli nasi ayam la pulak.. baik bebenar plak beli.. selalu perli aku kata aku dah debok la bulat la.. perut dah macam humburger la.. ini mesti ada makna.. huhhh.. sambil duk godek2 semakfon aku tu.. aku terjumpa 1 pix ni buat aku tersenyum sorang2.. gagagag yer la.. sebabnya lepas ni kalo ada patern tudung maunya aku tukar lagi. haiyaa sure bising en papa.. dah banyak kot gantungan dalam bilik.. stok tudung ariani, tudung shawl & tudung bawal aidijuma.. ker tak kena marah dengan en papa.. ngeeee 

Syria ni akak aku la.. duk giler beli inner magic shine.. ehh shine takder.. inner magic jer.. hehhehe.. sehelai RM 10 jer.. dah kalerful la plak collection aku.. macam pelangi dok. dah ada 10 helai collection inner magic tu.. harga RM100 dah.. of coz la en papa bising kan.. dia bebel kata tudung bawal la, ariani & shawl bila nak pakai.. erkkkkk aku renyeh sampai telinga.. 

Buat masa sekarang aku tak nak buat penambahan koleksi lagi.. kakak aku jangan bagitau ada kaler baru ehh.. kang aku terboli lagi.. 

Cunz tak.. ok sila muntah hijo... hahahhaha

Senangkan aku lanyak jer dengan tudung syria tu.. inner aku tukaq kaler jer.. dah 2 helai syria hitam ni aku beli kat jalan TAR... nanti nak try beli hat kaler2 plak syria tu.. 

Dah pakai syria ni, pehtu mula la hegeh dah tak reti pakai hat awning, & bawal semua tu.. ko gegeh MamaJue.. saja kan.. tapi kan masa memula pakai muka kueh paw la.. macam kena cucuk yis la.. apa2 jer lah.. lama2 rasa selesa plak.. yang pasti penyet pun tetap CUN.. hahahhaha.. Ok bye!!! aku dah melalut.. kerja GST kena settlekan.. adiossss

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

6 Comments

  1. hang sesuai dengan tudung bawal.. aku plak dah malas nak iron.. pehtu berejam2 lama duk hembuih tudung tu nak bagi elok.. mencik tau...

    ReplyDelete
  2. sama lah kiteeww pon.. asal ada fashion baru kite pon sibuk sama2 nak beli n try...ngeeee

    ReplyDelete
  3. wah cantiknya keta kat belakang tu hehehe. Nak komen apa pon tak tau pasal tudung ni

    ReplyDelete

Like us on Facebook