Iddey Halmi

Happy Birthday En Papa

8:43 AM

Kemarin besday En papa yang ke 35 tahun.. Pada hari Jumaat ritu, office ada buat suprise besday untuk dia.. kira setiap staff memang ada peruntukkan beli sebijik kek.. so tahun lepas pun ada jugak celebrate... cuma masa aku bulan march memang takder buat sebabnya time busy so aku tak kesah sangat...

Kita orang siap diam2 tak nak kasi dia tau.. aku duk tanya pa nak g mana ni.. sebab kul 5 baru nak potong kek.. sekali dia marah aku.. yer la selalu time tu dia dah lari dari kerja & tunggu aku dalam keta.. dia marah aku sebab tanya depan2 staff lain.. ok fine.. asyik kena marah jer kan >___< pehtu dalam kul 5 aku call.. pa ni jimmy suruh naik atas.. dia panggil.. so aku g pantry angkat kek tu & bawak ke depan dia.. kan dah tercenggang2... hahahha.. marah lagi.. dushhhh

Happy Birthday En papa

lagi 5 tahun dah masuk 40.. erkk krik krik krikk..

Lengchai YK.. 

Us... orang kata en papa kurus?? Ini tak boleh jadi ni.. gggrrrr

Tua bangka kerat2 kek.. adeh.... tak kuasa tau...

Happy birthday En papa.. Semoga panjang umur & dimurahkan rezeki hendakNya..

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

5 Comments

  1. jue, dia memang nampak kurus dan smart..hahaha..happy birthday en papa..

    ReplyDelete
  2. Ja.. kalo jue bgtau ni mau kembang2 hidung..kahkahkah

    ReplyDelete
  3. Ya Allah, swwweeeetttt sangat korang dua ni sambung besday ramai2 ngan team opis hehehehhe...lg 5 thn nak 40 tahun ek...muda sangat tgk korang dua ni...x macam geng 3 series pun....syokkk sekali sekala buat surprise tuk org tersayang...happy birthday bro! :)

    ReplyDelete

Like us on Facebook