Pin Shawl From Ashila Izz

12:19 PM

Dah lama duk keinginan nak order pin shawl dari sahabat FB aku ni.. Last week dia baru kesempatan buat.. maybe dia sedikit bz.. takper ku memahami jer.. biasalah kan.. seorang ibu + wanita bekerjaya + business women lagi kan.. mana lah cukup tangan.. hehehe 

Since aku suka bershawl ni aku ada masalah utama iaitu pin.. semuanya pin yang jenis pin tepi tudung sekolah dulu2 tu.. hahahaha sedih kan.. sampai abis aku nyer asyik hilang sebab terlalu nipis.. gagagga alasan semata2.. sebab en papa selalu bising kata nanti terkena kaki anak la bla bla bla.. yer my false.. >__<

Dah melalut ni.. ok korang kalo nak order korang leh roger Ashila Izz..
Harga aku jamin murah & puas hati lah.. hehehe tapi silalah tanya tukang design korang sure akan rambang mata dengan stone, charm & beads tu.. termasuklah aku ni.. pilihan aku memula nak simple tapi ada orang letak nama lah.. so aku pun apa lagi nak lah letak J U E jugek.. khenn mama is pulun.. biasalah.. :p

Nice kan...

Cute weh.. lepas ni nak order lagi.. hehehhe

Nanti daku pakai daku snap yer..  Thanks Ashila.. Eden beli yo...

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

5 Comments

Like us on Facebook