Card

TESCO Clubcard with Touch n Go

11:30 AM

Hari Jumaat baru2 ni.. en papa kata ada surat.. so en papa tolong bukakkan.. hehehe aku malas nak bukak surat dah sekarang ni.. dah tahu mesti surat kutip hutang.. kahkahkah.. tetiba rasa banyak hutang jer.. en papa kata ni mama apply kad apa lagi.. ehh setahu daku dah lama tak apply yer.. so dia tunjuk kad tesco ni.. aaahhh comel pulak.. ohh ini sapa yang ada kad tesco dia akan bagi kad ni... kiranya boleh guna untuk touch n go jugak.. best best.. siap dia bagi free RM5.. so lepas ni kalo g shopping kat tesco boleh la guna kad ni.. kira cashless shopping lah.. tapi kena lah ada duitnya dalam tu.. kang sampai kat cashier tak boleh keluar.. hehhehe.. :p

En papa tak puas hati.. naper dia tak ada.. alaaa 1 umah 1 kad sudah.. nak kumpul point 1 jer.. bukan leh together2 kan.. dia is dengki atas kad tu ada nama aku.. :p

Korang ada dapat??

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

6 Comments

  1. assalamualaikum
    singgah isnin
    sory hr nie bz sangat
    x sempat nak komen ya

    ReplyDelete
  2. ada loyalty card banyak2 takper jangan kredit kad... pening kepala nengoknya...

    ReplyDelete
  3. aida jarang gi tesco.
    sebab jauh dari umah!
    and bagus la siap ada touch&go...
    kemudahan zaman skang...

    ReplyDelete
  4. cik Jueliza Jamani
    saya dah tag awak ;)
    http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/12/kira-berapa-kali-shaklee.html

    ReplyDelete
  5. paling best kad ni dpt
    60% diskaun klu nk dok hotel kt lost world! tp kna topup duit touch n go kt kad dlu utk byar...byr pakai kad...��

    ReplyDelete

Like us on Facebook