Gadget

My Laptop Pink

8:37 AM

Finally berkurun lama laptop pink aku yang rosak ritu berjaya dibuka semula... itu pun setelah masuk ward la.. kena RM170.. nasib la aku repair dekat office client.. heheheh... orang repair tu kata ada 1 benda dalam mother board tu terbakar.. huisshhh sampai terbakar beb!!!.. tak kesah la asalkan boleh bukak.. susah takder laptop kat umah ni.. kadang2 sampai nak kena tunggu pi opis baru lah boleh buat kerja.. kalo melalui tab or phone tak puas.. kecik sangat!!! >___<

Laptop Pink ni dah lama berjasa dengan aku.. hampir 6 tahun tau.. sayang giler sebabnya kaler pink.. aku kan hantu pink.. ^____^ orang kata laptop ni dah leh masuk muzeum dah hahahha aku tak peduli yang jenis sekarang ringan la nipis la.. ahhh aku tak kesah semua tu.. yang pasti aku masih sayang laptop pink aku.. giler obses dengan kaler pink.. hahahaha

Laptop pink sayang.. be nice kat tuan yer... Qebal la paling happy yeaa laptop Qebal dah ok.. helloooo bila masa laptop mama dah jadi hak dia ni?? krikk krikk krikk

Kalo korang nak perkhidmatan repair laptop or gadget korang leh g client office aku ni

Brilliant IT Distribution Sdn Bhd
5 & 7 Jalan Bunga Melur 5,
Taman Suria Jaya,
56100 Cheras
Kuala Lumpur.
03-9102 6300


/>

You Might Also Like

5 Comments

  1. kes lappy saya dulu macam ni lah..motherboard terbakar tapi bila dah repair..emm pakai tak sampai sebulan rosak dah..terus tak repair..lepas beberapa bulan beli desktop..tapi amik space dalam rumah sikitlah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mar.. yer ke sebulan rosak jugak?? alamak.. ni pun warranty 3 bulan kita tunggu jer cmner nanti.. kalo jahanam jugak memang beli desktop lah.. cuma tak leh usung merata.. tu yang susah tu,.. :)

      Delete
  2. Yeeaayhhh! dah boleh blogwalking :) hehehe

    ReplyDelete
  3. comelnye laptop pink..
    saye pon giler pink!
    hehe

    ReplyDelete

Like us on Facebook