Gadget

Testing Testing 123

9:25 AM

Hehehe finally... phewww lega dah bertukar tq en papa tolong bagi aku abiskan duit.. nanti i takder duit i kidnap duit u yer.. hahahah.. dek kerana telefon tu hampir 3 tahun setengah aku guna.. akhirnya semalam aku tukar boli lain lah jawabnya.. tepon murah jer.. yang pasti brand samseng jugak.. nak beli buah apple tak mampu weh.. bajet ciput.. tepon pun ciput lah.. tapiiiii kan lepas beli fon baru ni ya Allah rasa nyesaalllll gilerrrr... huwaaa en papa kata dah lama sangat fon tu memang patut rosak la.. tapi tapi sayang tau fon note tu.. banyak berjasa dekat aku.. Hmmm ni ambik masa seminggu aku rasa stress sebab beli fon baru.. boleh gitu.. hahhaha.. ^____^

Hope fon ni be nice to me lah... lepas ni korang dah tak nampak aku merungut pasal fon lagi.. sekian..

Korang agak2 samsung apa aku beli?? cepat teka cepat....


/>

You Might Also Like

19 Comments

  1. Phewitttrrr enpong baru..lamak xleh teka la..heheh..

    ReplyDelete
  2. grand kot ... nampak besar gile je ... hehehhehe

    ReplyDelete
  3. salam kenal..alah tak tahulah...tapi nampak cam mahal jer..

    iryantyahamad.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tak la ribu.. ratus2 jer.. tu pun rasa nyesal beli.. salam kenal..

      Delete
  4. murah pun makan rega ratus2 gak ni kan...hehehehe....janji ada yang baru..samseng pun samseng la kan...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hehehe bukannnn.. cuba lagi.. tp sipi2 dah.. hahahha

      Delete
  6. wahhh. enpong baru. seronoknyaaa :D

    ReplyDelete
  7. Samsung Galaxy Core erk?hehe...Salam kenal.. jemput ke blog YM ye.. ;) www.yayansmum.com

    ReplyDelete

Like us on Facebook