Myeg

Nyawa En Myvi Kembali

3:54 PM

Salam semua.. lambatnya bersiaran hari ni.. daku tak sihat.. demam!!! makan pun skit.. asyik nak muntah jer.. tekak ni telan air pun perit.. tapi kena telan jugak.. sebab dahaga nak mampu*.. uhukk.. ni pun batuk kong kang jer ni.. hahh tak suka.. >__<

 pagi tadi en papa suruh renew insurance & roadtax keta myvi dia.. ehh bukan bulan march ker.. yang daku ingat memang bulan sekali dengan keta alza aku.. tetiba dia kata aku pelupa.. hmmm 15hb feb dah nak kiok dia kata.. erkk ok mama dengan ketidaklaratan ni mama gagah jugak.. elehh email jer pun.. tu pun lambat pagi tadi aku buat payment sebab internet down.. ini kali ke 2 en papa buat dengan myeg.. aku tahun ni ke berapa ehh.. 3 kot.. hahaha tobat lupa aiihhh... tapi yang pasti memang cepat & pantas la renew dengan myeg ni.. pagi tadi buat payment petang ni dah dapat.. cepat kan.. 

Myeg memang pantas..

Erkkk bulan depan keta alza pulak.. siap 1k!!.. 1k pun bnyak gak la untuk aku yang berpendapatan tak banyak khennnn.... 

/>

You Might Also Like

6 Comments

  1. lebih kurang kete kite la..11feb roadtax insurance mati..ehhh jap jap, 11feb arinie le kan..huwaaaaa..okayh nak kol husband jap..die dh renew ke belum..nebes nie..

    ReplyDelete
  2. nk sambung roadtax mmg abs gaji la..
    uhuk

    ReplyDelete
  3. Mmg nangis la setiap kali nk renew roadtax ngan insurans. Eh renew roadtax ins myvi bukan 4 lima ratus ja ka. 1kmahal tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ibu lala.. myvi memang 4 rat jer.. hat alza ni 1k lagi.. uhuk

      Delete

Like us on Facebook