Myeg

Tahun ke 3 dengan MYEG

9:10 AM

Nyawa Puan Alza nak mati hujung bulan ni.. nak tak nak kena la jugak renew.. itu wajibal ghunnah tau.. hahaha.. kang tak renew tak boleh jalan pulok.. ^___^ Ini tahun ke 3 aku renew dengan myeg.. nak suruh aku g bank ker pejabat pos ker memang tidak ler.. yang pasti myeg memudahkan aku.. kalo sebut geran keta masih kat bank & tak pernah aku ambik tahu pun.. dah la geran keta aku kat bank di kedah tau.. hehehe jauh kan.. padahal tuan keta kat KL.. panjang citer tu.. biar la rahsia yerkk... 

Kemarin dalam kul 12 aku buat payment & segala detail orang myeg tu dah ada.. sangat mudah tak payah nak bagi detail apa2 dah.. petang tu dalam kul 3.30 petang orang myeg dah sampai depan pintu opis aku.. giler cepat!!!... hehehe itu sebab aku suka MYEG.. tak payah aku duk beratur kat bank or pejabat pos untuk renew insurance & roadtax keta ni.. Bagus tau perkhidmatan myeg....


Kalo korang nak perkhidmatan myeg ni, aku leh bagi email orang yang selalu contact dengan aku.. korang leh email person in charge tu untuk tanya harga insurance & roadtax keta korang...

afiq.shahruddin@myeg.com.my
nizal@myeg.com.my 


/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook