5 hari #photochallenge #blackandwhite

11:52 AM

Selalu kalo ada challenge2 melibatkan blogger memang aku akan diam.. jangan banyak cakap kang kena tagged.. sekali dushh kena tag dengan Mummy AzlindaAlin hehehhe duk dediam pun kena tag tau.. Ok takper aku kan suka selfie so no hal boleh jer menyahut cabaran ni.. kahkahkah.. kena rajin copy paste ayat2 berjela2 tu dan edit skit jer.. Dan hari ni selesai photochallenge black & white.. lega betui.. hahahha.. Nak tengok apa yang aku post photo black & white dalam masa 5 hari nah buat simpanan dalam blog plak..

Day 1 - Taruhkan gambar sendiri.. flawless nyer muka.. perasantan!!!

Day 2 - Otw ke Aquaria.. Pix wajib kalo welfie anak beranak ni..

Day 3 - Nak tunjuk baju Blogger Malaysia yang ada domain sendiri.. 

Day 4 - Breakfast bihun goreng.. nak masak malas beli jer lah

Day 5 - Blog Mama Jue.. Semoga blog ni kekal dan dikenali.. eceh!!!

Thanks Azlinda sebab tagged kita untuk cabaran ni.. yang mana 5 kawan2 kena tagged tu jom jom lah.. sporting la korang.. bukan selalu kan buat photo challenge ni.. at least boleh mengenali korang2 semua.. hehehe.. Lega mama sebab dah settle!! 

Selamat menyahut cabaran!!

Regards,
/>

You Might Also Like

4 Comments

Like us on Facebook