Watermark

3:13 PM

Kecoh kemarin pasal gambar diciluk.. hehehe yer salah aku jugak sebab semua gambar aku takder letak watermark.. baikkan aku ni padahal leceh sebenarnya kalo nak letak watermark setiap gambar ni..bukan la depa ambik gambar aku, tapi depa print screen gambar resepi aku.. cuma terkilan depa mengaku gambar tu depa yang masak.. ko raser?? tersenyum simpul jer lah aku tengok gambar sendiri tapi orang lain mengaku masakkan depa.. aku kenal kot pinggan mangkuk aku tu.. hahaha takper kadang2 terfikir penat sebab aku gigih snap step by step tapi macam ni aku dapat.. hmmm aku ni punya la susun comel2 nak snap masuk blog tau.. sampai berat la memory fon ni.. aku tak kesah tapi just komen or email aku cakap nak print screen.. aku tak kesah sebab itu tujuan aku nak share resepi untuk semua kawan2 yang nak belajar masak guna noxxa.. tapi hargai apa aku buat.. tu jer.. aku halalkan semuanya.. tak pa lah aku lupakan.. ;)

So kemarin ramai suruh orang buat watermark & letak dekat gambar.. even ada watermark pun orang curi jugak kan.. takper lah pusing2 dalam dunia blogging ni tak kemana jugak.. bagi aku agak renyah skit la setiap gambar nak kena letak watermark.. tambah2 semua gambar dari fon terus memang tak nyempat la nak letak watermark.. kalo ada pc kat umah sendiri maybe aku buat.. hahaha ayat ni mama macam nak pc seketul kat umah jer.. en papa boleh tak tambah skit nanti.. hahahah macam la dia bagi.. selalu apa aku nak aku akan dapatkan sendiri tanpa bantuan dia.. ngeeee lambat ler nak dapat ni.. uhukkk

Watermark dari header jer.. Thanks Sheda Ucu yer..

Testing testing... aloohh kena rajin nak letak watermark setiap gambar ni.. huhuhu bertabah lah..

Regards,
/>

You Might Also Like

5 Comments

  1. Mcm cheq da jgk jue..dr laptop boleh nk watermark tp dr phone..belasah jea..

    ReplyDelete
  2. kadang-kadang sayang nak letak watermark dekat gambar.. sebab gambar tu lawaaa. terasa terganggu kalau ada watermark, kan? hiks

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum jue...terbaikkk...lepas ni x ada yg cilok lg..

    ReplyDelete
  4. Buat se'simple' pon ok..at least ade "mamajue.com"

    ReplyDelete
  5. Nani daripada hari tu kononnya nak letak watermark sampai sekarang tak buat2 lagi. Hahaha !

    ReplyDelete

Like us on Facebook