Iqeisya Haqriena

Alhamdulillah Dah 10 Hari

11:34 AM

Alhamdulillah hari ni dah 10 hari mama bersalin untuk baby ke 3.. Ehh cepat kan.. padahal due date 26 October 2016 tapi baby dah nak keluar awal pada 3 October pulak. heheheh.. Nak tahu kronologi mama bersalin nanti lah mama update.. Untuk pengetahuan semua mama selamat lahirkan baby perempuan.. Alhamdulillah. Yeayyy boleh tutup kilang.. kahkahkah..

Terima kasih kepada kawan-kawan yang wish ucapan Tahniah kat FB, wassap, insta... Terima kasih sangat2. tak sempat mama nak balas satu persatu.. Dan terima kasih kepada mama yang jaga Jaja dalam pantang selama 10 hari ni.. Heheh padahal mama datang nak hantar Milah balik Cairo tup tup pada hari kejadian mama dah terberanak pulak.. tak sempat acu Milah nak tengok baby.. setahun lagi lah baru leh jumpa baby Qeisya InsyaAllah.. Meh la tengok gambar baby Iqeisya Haqriena yang baru lahir pada 3 October 2016 jam 8.15 pagi...

Selepas 1 jam.. putih2 tu getah keluar dari perut.. Alooo berat baby 2.89 kg jer.. kocik.. 

Comelkan kaki baby.. tapak kaki baby hanya 2 jari kita jer kan.. 

Uhukk kena masuk NICU pulak sebab kuning.. pasrah mama.. nanges jugak la time ni.. i hetchu jaundice!!! 

Yeahhh doakan baby Iqeisya Haqriena membesar dengan jayanya yer.. Harap2 hilang lah jaundice tu.. cukup2 la abang dia kena prolong jaundice.. tak sanggup dah mama tengok baby kena cucuk ambik darah.. 


Love,
/>

You Might Also Like

15 Comments

  1. SELAMAT BERPANTANG ...
    BABY DARAH O KE ... SELALUNYE YG PROLONG NI DARAH O ...
    TAHNIAH

    ReplyDelete
  2. comel2 nya.. bila dapat lalui pengalaman macam ni

    ReplyDelete
  3. Tahniah & selamat berpantang
    sama besday dengan saya..3/10 :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah Jue dapat baby baru...comel sangat .Insyaallah akan sembuh baby tu.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillahhh :) slmt brpntang jue :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...tahniah mama jue

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah....selamat dah dapat baby perempuan, abang2 mesti suka.

    ReplyDelete
  8. tahniah . kita pulak baru habis panjang. baru masuk keeje ni ha T_T

    ReplyDelete
  9. Tahniah jue...baby girl yg comel..awal tul bb nk keluar yea

    ReplyDelete

Like us on Facebook