Product Review

Kate Vanity Mirror Murah Dari Makeup Murah by Naomie

12:00 AM

Kate Vanity Mirror Murah Dari Makeup Murah by Naomie | Hi korang.. Aduhh ni adalah entri yang lama mama draft since bulan puasa ritu. Huhuhu giler lama terbengkalai projek KVM mama ni. Heyy lama tau duk atas meja ni sampai berabuk okey.. Sedih betul... Dah la terbengkalai sebabnya tak drill ke dinding rumah. Huhuhuhu.. Dan akhirnya siap jugak drill KVM ke dinding di satu sudut bilik mama tapi kan shelf IKEA buat hal la pulak ehh bukan shelf tapi lubang dinding tu buat hal. huwaaa nyampessss.. tak tau la kenapa.. Nak tahu kat mana nak beli Kate Vanity Mirror Murah Dari Makeup Murah by Naomie meh baca entri ni sampai habis. 

Kate Vanity Mirror Murah Dari Makeup Murah by Naomie
Sebenarnya en papa dia nak hadiahkan KVM a.k.a cermin mekap berlampu ni kat mama. Tapi dia kata dia nak bagi kawan dia buat sebab kawan dia memang tukang-tukang buat peralatan perabut. Sekali dia nak buat dia tunjuk la material kayu yang dia gunakan. Sekali orang tu guna kayu pallet.. Hmmm nasib tak buat lagi kalo tidak mama kemurungan setahun tengok cermin mekap tu. Hahahah. Demand nak cermin mekap cantik tapi murah.. hehehhee..

And then mama cakap ada sorang blogger dia buat KVM ni cantik tau. Mama pun tunjuk la gambar kat en papa dan dia cakap berapa. So en papa setuju tapiiii ada syaratnya.. Hek elehh ada juga syarat dia tau.. Syarat dia kalau mahal ma kena tambah separuh. Ok mama is jem kepala dan fikir balik ok la.. Bukan selalu nak reward untuk diri sendiri kan. So dah deal dengan blogger Naomie terus pergi ambik KVM kat kilang dia di Subang. Yeaaa.. 


Naomie ni dia beauty blogger dan dia ada buat business jual Kate Vanity Mirror secara online. Jangan tak tahu sekarang ni memang Kate Vanity Mirror dah jadi trending sebab MUA banyak guna untuk mekap depan cermin berlampu ni. Perghh memang idaman semua wanita lah kan kalau cermin mekap macam ni. Mama pun alhamdulillah akhirnya dapat beli juga. Kiranya reward la untuk kegunaan sendiri kan. 

Mama pilih design KVM macam ni sebab mama jenis suka mekap sambil berdiri. Kalau tak larat mama boleh duduk dekat stool bar. Nampak tak lubang-lubang tu.. huwaa sepatutnya mama nak letak shelf ikea tapi dek kerana ada satu lubang yang degil untuk tembus dinding terus tersadai macam tu. Ntah la apa problem pasal concrete ke or mesin drill tu problem.. Huhuhu sedih betul tapi tak kesah ada KVM macam ni pun dah happy giler.. hahahha.. sampai terlupa kecacatan kat situ.. 

Selain design macam mama ni, Naomie ada juga buat pelbagai design KVM yang lain seperti Kate Vanity Table size Small, Medium & Large, Frameless Mirror Small, Medium & Large dan banyak lagi lah nak sebut kat sini tak tersenarai pulak kang. Hahaha.. ehh ada lagi Naomie ni bukan sahaja jual KVM tapi sesiapa yang ingin dapatkan servis make up untuk sanding, nikah & bertunang dengan harga bawah RM200 boleh roger dia tau. Hahh terbaik lah mana nak dapat harga untuk servis mekap macam tu ok. Murahkan mana nak dapat harga macam tu dah sekarang ni..


Yeaaa impian mama nak cermin mekap KVM ni dah tercapai.. yuhuuuu suka suka suka!!! TQ en papa tolong drill KVM ni kat dindng.. Kalau korang nak beli Kate Vanity Mirror dengan harga murah boleh terus contact Naomie. Pssttt korang mama nak bagitau sekarang di Makeup Murah By Naomie tengah ada sale KVM cepat-cepat pergi tengok kat Instagram Naomie yer.. Memang harga terbaik murah... Apa lagi yang mana dah mengidam nak beli atau masih simpan duit tu terus zass beli yer.. Memang best la duk depan cermin lampu ni.. hahaha seronok jer nak mekap. lepas ni boleh la masuk kelas mekap pulak.. huhuhuhu

Khas untuk follower yang ingin membeli KVM dan korang boleh dapatkan diskaun sebanyak RM30 bolehlah guna code promo ini yer.. 

"MAMAJUE"

Untuk maklumat lanjut dan pembelian Kate Vanity Mirror Murah boleh layari :

Telefon : 019-521 8852 / 010-960 0726

Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook