New release

RICHMAN STATION | Japanese Style Store Akan Di Buka Di Malaysia

11:10 AM

Berita baik untuk pencinta gaya Jepun - RICHMAN STATION akan dibuka dua cawangan tidak lama lagi pada September ini di Cheras. Di Malaysia, ramai orang telah mengemari kedai-kedai mudah seperti di Jepun yang menyediakan bento yang lazat, mengukus oden panas dan pelbagai snek yang mengenyangkan, bersama-sama dengan kenangan permandangan klasik di kebanyakan filem.

Sekarang anda tidak perlu lagi terbang ke Jepun, malah anda boleh menikmati pengalaman mudah dan paling hebat yang dibawa oleh kedai-kedai gaya Jepun di Kuala Lumpur dengan mengunjungi RICHMAN STATION dan merasakan kedai-kedai mudah di Jepun.


RICHMAN STATION adalah rangkaian mudah yang beroperasi mengikut model operasi kedai mudah Jepun. RICHMAN STATION akan menyediakan pelbagai makanan dan minuman yang menarik di kedai-kedai mudah di Jepun termasuk bento, sandwich, Onigiri (bola beras), kopi yang baru dibancuh. Di Samping itu, RICHMAN STATION juga akan menyediakan pelbagai jenis snek import dari Jepun, Taiwan, Korea dan Thailand.

RICHMAN STATION komited menyediakan makanan dengan kualiti dan kesegaran yang tinggi. Makanan dan bento yang dijual di sini biasanya disediakan dan mempunyai tarikh tamat tempoh yang sangat singkat serta menjadikannya ia berbeza dengan makanan beku yang dijual di kedai-kedai lain. Di samping itu, RICHMAN STATION akan mengubah dan memperbaharui pelbagai makanannya secara berkala dan akan memperkenalkan makanan bermusim untuk memastikan pelanggan tidak pernah bosan.

Berikut adalah senarai promosi makanan di RICHMAN STATION pada September ini :
 • Bento: Korean BBQ Bento, Japanese Tori Katsu Don, New Orleons Chicken Chop with Rice 
 • Snack: Japanese teriyaki yakitori (skewered chicken), Taiwan beef cubes, Xinjiang skewered lamp. 
 • Bread: Cheese bread with egg, chicken fillet sandwich, egg sandwich. 

Menurut CEO RICHMAN STATION, Encik Nicholas Ang berkata, di sini jaminan kualiti makanan mereka adalah keprihatinan mereka yang paling tinggi dan komited untuk menyediakan pelanggan dengan pengalaman yang benar-benar ikhlas dan menggembirakan. 

"Visi kami adalah untuk membawa makanan yang terbaik kepada orang sibuk yang tinggal di metropolitan supaya mereka sentiasa dapat mencari makanan yang segar dan lazat dengan harga yang berpatutan dengan mudah di setiap sudut berhampiran rumah dan tempat kerja mereka. 


RICHMAN STATION akan terus meningkatkan diri dari segi kualiti dan keberkesanan untuk memastikan pihak kami dapat melayani para pelanggan dengan pengalaman yang lebih baik. RICHMAN STATION bukan hanya kedai yang mudah tapi kami cuba bawa kepada pelanggan kami adalah merasai seperti rumah.

Untuk maklumat lanjut, boleh layari :


Love,
 
/>

You Might Also Like

6 Comments

 1. Mama memang dah lama suka makan makanan jepun. Sekarang ni dah buka cawangan. Mama Jue pun suka sama dengan lauk pauk jepun ya?

  Makanan mereka ni simple dan rasa dia menarik kan

  ReplyDelete
 2. Apa yang bagus di bawa ke malaysia, Mesti owner ni banyak melancong ke sana

  ReplyDelete
 3. cayalah.. gambar sandwich dia berjaya membuatkan saya terliur.. hee~

  ReplyDelete
 4. Ibu nampak pasaraya aeon big dan aeon / jusco tu pun dah ikut gaya jepun

  dalam tu ada tempat makan dan lain lain

  ReplyDelete

Like us on Facebook