Lirik Lagu

Lirik Lagu Fall In Love - Nominos

8:59 AM

Lirik Lagu Fall In Love - Nominos | Hahh fall in love sangat dengan Pakcik Remy ni.. ehhh citer ni lahh.. sebab citer ni mama rajin google lagu2 dia.. kofkofkof.. kalo tak haremm tak tau tajuk.. main nyanyi jer hahhh.. Kasi change la nak layan dan tersenyum2 depan tv kan.. jarang la mama layan time magrib tu.. selalu anak2 kongker tv asyik tengok citer kartun jer.. Kali ni bebudak korang jangan sentuh kul 7-8 tu time mama nak tengok drama.. Hai la Pakcik Remy oihh dah lama tak berlakon sekali berlakon memang best.. Hero tua pun hero tua lah.. ini kalo mama selisih dengan dia tobat mama nak selfie.. hahahah.. Dah jom layan lagu OST Kekasih Paksa Rela ni Lirik Lagu Fall In Love - Nominos


Lirik Lagu Fall In Love - Nominos

Bagaimana harus ku nyatakan
Kini ku merasa jatuh cinta
Saat ku menemui kamu
You're gonna make me fall in love with you

Cintamu memiliki
Cahaya yang menyinari
Kan ku slalu ada dihatimu
Kau pun slalu ada dihatiku

Gaya, wajah, senyum dan ketawa
Semua tentang dirimu ku jatuh cinta
Saat ku menemui kamu
You're gonna make me fall in love with you

Cintamu memiliki
Cahaya yang menyinari
Kan ku slalu ada dihatimu
Kau pun slalu ada dihatiku

Ku harap engkau juga mencintaiku
Ooooo...
(Sama seperti ku mencintaimu)
Semoga kita kekal dan sempurna
Buat selamanya..

Cintamu memiliki
Cahaya yang menyinari
Kan ku slalu ada dihatimu
Kau pun slalu ada dihatiku


Asal tengok citer ni mesti rasa emo dengan Shiqin la.. dengan Ros la.. Yusman la.. hahaha.. selalu duk balas komen kat FB dengan Kak Amy, Juju dengan El.. hahah nasib rumah lain2.. mau kata satu rumah mau kecoh kami semua.. Dah layan.. tak banyak episod dah citer ni.. alaaaa.....

Love,
/>

You Might Also Like

3 Comments

  1. Baru semalam dapat tengok citer ni... adehhh!!! dah nak tengok lagi hari ini.
    Tu yang malas tu huhuuu...

    ReplyDelete
  2. byk OST utk drama ni...tp takat ni paling suka yg lagu PASTI tu....kalo jmpa pakcik wajib la selfie haha....aritu tgk die live kn..join la juga tup2 hang..sbr je la...td tgk ig story die, die nk tdo tp ada yg soh die bg ucapan mlm haha

    ReplyDelete
  3. sama la jue, akak pun..terjebak dengan cerita ni gara2 pakcik hot tall dark hensem tu..haha..senyum sensorang depan tv, tau..haha

    ReplyDelete

Like us on Facebook