Trip To Cameron Highland

10:53 PM

Date : 8 March 2013 - 9 March 2013
Trip To Cameron Highland
Hotel : Planters Hotel, Tanah Rata, Cameron Highland

* Maaf entri bergambar.. untuk kenang-kenangan di hari tua serta untuk anak-anak tersayang Iqbal & Iqram

Berpandukan GPS jer pergi CH.. ;)

Jalan yang berliku-liku

Erkk teruja nak berhenti tapi jalan jer lah...

Bilik yang kami menginap..

Katil untuk 4 beranak.. hehehe last2 papa dia tido bawah..

LCD tv & kettle... sangat berguna la untuk buat susu qeram..

Bilik air yang selesa.. siap ada hot shower... 

Permandangan dari atas hotel...

Qebal nak petik strawberry..

Hahh mama macam biasa la muka sememeh tanpa mekap.. peluh beb...

Papa & Qeram.. Tengok la muka Qeram tu mcm geram jer...

Hasil petikan.. better korang beli jer dari petik.. mahai.. heheheh

Singgah S'Corner Kea Farm.. nak snap pix kat sini jer.. Qeram suka sungguh

Sampai hotel makan buah strawberry.. sedap2..

FM untuk kawan-kawan...

Kami kat Big Red Strawberry Farm.. susah nak pi sebab tak jumpa signbord.. nasib ada google tau...

Comei jer...

Auccchhhhh

Mama dengan bunga-bunga segar....

Qebal suka sangat dengan ais krim ni.. mama pun pulun makan..

Segar gilerr.. qebal yang propa posing jer..

Segarnya.. tapi tak beli pun kang takut tak makan sampai umah..

Singgah beli tea kat sini.. datang CH jangan beli Teh Boh tau kawan2.. beli Cameron Valley tau..

Hasil perabih duit kat sana.. hehehhe

* Next trip Kedah & Johor.. 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook