Myeg

Perkhidmatan Myeg Untuk Renew Roadtax..

8:51 AM

Assalam semua... Semalam aku ada renew insurance & roadtax kat myeg... ini 1st time aku guna perkhidmatan ni.. sebelum ni en papa selalu buat kat opis dia.. memang boleh buat kat opis semua.. dah opis kami buat insurance kan.. tapi depa nak geran asal.. matik la aku nak ambik geran asal kat Kedah nu haa... nak tak nak aku buat jugak la kat myeg.. 

Alhamdulillah perkhidmatan diorang ni sangat TERBAIK..  sangat CEPAT... customer service dia pun sangat peramah.. selalu contact aku kalo aku blur tentang insurance ni.. hahahah.. Ok balik citer di atas.. aku puji2 lebih2 kat myeg ni bukan aku dapat komisen pun kan.. so baik aku citer tentang roadtax aku ni.. hahahha...

19hb pagi dalam pukul 9 macam tu la.. aku buat payment untuk insurance & roadtax.. amount dalam RM 1390.00.. itu sekali dengan insurance & roadtax la.. ehh lupa + postage.. heheheh... aku ambik insurance AIG...  lepas tu CS email aku untuk mintak detail2 aku.. lepas tu aku email segala detail2 dan mintak covernote insurance tu.. pantas depa buat keje.. petang dalam pukul 3.15 macam tu budak myeg dah terpacak depan opis aku.. cepat giler.. huhuhuhu... 

Hahhh benda ni lah sampai.. siap masuk dalam plastik beg lagi.
.
Roadtax dah tampal kat plastik tranparent yang buat cover folio tu.. alahai lupa plak nama tu.. dah lama tinggal sekolah.. ala korang buat2 paham la.. aku lupa ni... :p

So settle satu bab tau.. tak sabar nak tunggu esok iaitu besday Qebal.. & dapat benda yang aku idam setahun yang lalu.. tunggu entri esok yer.. :) Peace yooooo

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook