Trip To Gold Coast Morib Resort

7:00 AM

Date :  1 September 2013 - 2 September 2013
Hotel : Gold Coast Morib Resort

Assalamualaikum.. entri ni sangat panjang dengan gambar2 untuk simpanan aku serta anak2 apabila depa besar nanti... Alhamdulillah percutian 2 Hari 1 Malam di sana berjalan lancar.. agak penat sebab berkubang  duk main air.. huhuhuhu.. sampai lenguh lengan2 ni.. Aku beli trip ni kat Groupon.. bukan family aku jer pi.. tapi sekali dengan BFF aku Aiza pun ikut sama.. :) jom la layan gambar dulu..

Bilik kami 1424..

Set toileteries..

Dalam bilik air yang bersih..

Jakuzi.. tempat berendam kami 4 beranak... heheheh

Katil untuk kami 4 beranak jugak..


Bilik mandi yang osem... show free la jawabnya....

Cerek elektrik dan mini fridge ada dalam bilik.. mudah la nak buat susu untuk anak


Qebal excited nak mandi dalam jakuzi ni..

seronok sampai tak nak keluar...

Dari balconi bilik kami

En papa dengan Qebal

Get ready nak keluar makan malam..

Ni makan kat depan pantai Morib..

Breakfast kat dalam hotel.. ok la dengan harga dia kan.. :)

Posing 3 beranak

Tak sabar terjun dah..

Kami lagi sebelum terjun...

Adik yang takut dengan air.. apa la adik ni..

Tengok orang jer.. tarik masuk dalam air takutttt

En papa tak abis2 suruh snap pix dia.. pix mama??? takdo!!!

Qebal konker pelampong besar tu..

Adik lagi...

Adik & papa

huhh depa lagi...

Pakat penat dah.. muka letih ya ampun...

Finally muka mama!!!

Selamat Tinggal Gold Coast Morib Resort

Snap dulu sebelum balik...

Qebal dengan kakak2 dia.. :) rapat sungguh depa 2.. ni anak2 dara Aiza...

Muka letih sangat la tu.. hehehhe

Letih.. nak citer tak larat.. dah la internet problem semalam.. tak tau apa kena.. heran betui la.. selesai cuti bulan ni.. tunggu 16, 17 & 18 Oktober 2013... tunggu.... :)

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

6 Comments

  1. wahhh best!

    x sabar nak berendam jugak nih :)

    jue makan kat kedai mane tu? bagilah nama kedai..sedap tak? takut x sempat nak ke bagan lalang tu nanti heheee

    ReplyDelete
  2. best2.. sampai lenguh lengan2 dah ni.. sakit badan.. kedai makan tu depan pantai morib.. nak g bagan lalang tu mcm jauh jer. hehehhe.. kami siap berendam kul 5 pagi..time tu anak2 tido.. hahahaha

    ReplyDelete
  3. seronoknya. nik beli voucher kat sini jugak tapi tak sempat lagi nak ke sini.huhu

    ReplyDelete
  4. jue, ja dok ushar groupon nk p sini la ni... sb teringin nak berjakuzi...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. g jer jaa.. tengah murah tu rm150 rasanya.. tp baca dulu.. kang nanti kena tambah..

      Delete

Like us on Facebook